anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

1.4.14

jos ruoka loppuu niin eka syödään liimat, koirat ja sitten omia kuolleita

Muoksin kotisivujani. Höpötin 10min videolle jonka lataus youtubeen kestää melkein kolme tuntia.
Hmm, elämää paljonko.

Otsis sentään kondiksessa.

Toisaalta mun elämässä työkyvyttömyys on yhtä kuin tylsyys mutta olenhan mä luova (!)

Tänään tuli lääkäriltä pejperit. jeespoks vielä ensivuoteen saa (siis joutuu) syömään ...en nyt edes muista niiden nimiä mikä on ehkä hyväkin juttu.
 Lääkitystä.

Siksi kun on niin paljon massaa niin se vaikuttaa mielialaan. rasvankiertoelin kuin sanottiin tieteen kuvalehdessä aikoinaan :D hormonit ihan päin... en nyt sanoisi helvettiä, ehkä hoitolaitos oisi sellainen.

niin kun ei mitään voi eikä saa tehdä oman terveydensä edistämiseksi. they want me dead. no en nyt tiiä ees jaksanko leikkiä tuollaisella asialla mutta periaatteessa joo. vitaalisuus katoaa. passiivisuus valtaa kehon ja mielen. ei ole turvallista maailmassa täällä kulkijalla yksinäisellä. :( lastenlauluoppeja.
en nyt sanoisi syrjäytyneeks, mutta ei mulla oo kutsua yli 10 hlöä kotihippoihin eikä ne varmaan tulisi. ilmaista alkoa! jee? no ei kiitti ei me tulla. ai siis ketkä sitä paitsi. *hipsii pois*
nettimaailma kulkisi näin rinnakkain oikean maailman kanssa. Jos mä möisin jotain terveystuotteita niin moni ostaisi lihavalta henkilöltä mitään. mutta silti ihmiset jaksaa hyvinvointia tilata tuolta yhden bannerin kautta. Se alkaa olla jo vähän halpa ja vanha temppu. Mieluummin sitä vain yksin möllöttäisi.

Ainakin mulla on helppo luettava rivien välistä tämä, tai siis paljon hyviä rivejä ja kappaleita ja vähän niin kuin... no mitään ei kandeisi lukea ilman mustekynää ja muistiinpanovälineitä, mutta en mä kait hae mitään dialogia lukijan kanssa. Ja onhan tässä kommentit (poissa käytöstä).

pitäisi kai laittaa kynsilakkaa paitsi sekin saisi mut pois tästä 3min. Ilmeisesti testaan paljoa mä voin laittaa itsestäni. (hyvä huomio, Kajsa)
Kai sitä oisi aikoja sitten lopettanut jos ei tästä saisi mitään niin kuin itse. Ei niitä tilejä turhaan kanaviksi kutsuta youtubessa. Sitä kautta saa liikkeelle vaikka mitä ihan sitä itseään...

hmm, mun assosiaatiot. oi aksonit missä olette. ai niin, se paha risperdal consta tuhosi teidät. voi pahus, ja kauan tätä olikaan jatkunut. no kaiketi niistä ekoista kuvista missä on verinen laastari otettu kännyllä kun mun perseeseen on ilman mitään lupaa tungettu jotain depotsuspensiota.

Kaikkea sitä oppii sanastoa. Apteekin myyjät ne vaan nauroi kun mun kaveri haki mun puolesta.
Niinpä niin. Kaksi tuntia lataisi tuo video vielä. vitAAARG.hhh (no se ja sama) j'ai tous
Täällä kävi tänään ranskalaisiakin ihmettelemässä miun kirjottukssii.

Mitähän kaikenlaista mysteeriä mun pitikään laittaa tänne vielä. oui, je suis femme.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti