anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

tiistaina, huhtikuuta 29, 2014

if it's so same to you, I'd rather not

Kiva enkuntunti kun meninkin sinne. Oli taas yleistietous ja ynnä muuta triviaa elokuvista. Osasin melko hyvin. kolme neljäsosaa tai enemmänkin.
Eka oli helppo. May the odds be ever in your favour. *kimakalla äänellä*
Mulla on aika hyvin tietoa tai arvailukykyä :) ja ja... ne leffat oli hyviä.. 
my preciouss.. One does not simply...  I see dead people. Let's play a game. 
Voitin kyllä trivial pursuitissakin, mutta se oli Pitkäs niemessä. Se on se magic touch...
Uskomatonta, että Kuudennesta aististakin on jo 15v vuotta :O

Mulle soitettiin mun verkkotunnuksen tiimoilta, ja se kirjoitti, että oli ilo jutella. LOL
Englanniksi höpisin siis jotain yes, sure, okay, thanks, ja missä olin eli parvekkeella...
Tiesittekö että termiittejä on suhteessa ihmisten painoon kymmenenkertaisesti enemmän?
Mitäs muuta. Edison pelkäsi pimeää. :P
Oltaisi tiedetty enemmän jos oltaisiin kuunneltu minua.
Mutta vappu hei, huomenna... toi peruukki on vähän työläs, kuuma, ja kutiseva mutta pakko kai se on laittaa :/
Yhdellä pojalla oli jo vappupallokin, mutta se meni rikki bussipysäkillä, helikopteri.
Jeaa I see everything. I know everything. Tai ainakin odotan aina oikeaa hetkeä. Koska olen testin mukaan miten käytämme aikamme, niin.. ihminen joka elää vähän kausittain. mutta hei. Ei sitä aina voi tietää ja nähdä kaikkea, siksipä en valehtele.
mutta nyt kiertelen. Voisi kaarrellakin. hmm, olisipa jotain asiaa. Kajsa postia.
Hyi kun tuossa "huippiksessa" lyhennellään kaikkia sanoja... ylttis . Tai no se tulee nyt televisiosta.. atsiuh
Sanoista tulee enemmän kuin jotain lääkkeiden nimiä. Rakkaille asioillehan on monia nimiä.
joku pointti tuossa. Oireita enemmän kuin sairauksia.
Voisi kyllä melkein siivota täällä jotain. Ihan hyrskynmyrskyn koko paikka.
Mutta jos vaikka sydämentykytyksiä kahvista eka. Pääsin cappucinon makuun koululla. Ja join edinkin, huu, kofeiinihorkka. Tänään en oisi kyllä yhtään mistään ollut, jos en oisi lääkkeitä ottanut. Varmaan joku zombie.
Niin mutta lääkeorja sittenköhän vain.
Vaihdettiin persekuvia mun lontoon tyypin kaa.... se rykkää rimmingistä. Voin kyllä puhua itseni ulos lupauksesta tehdä sitä sille. Olen pysynyt kaukana miesten rei'istä, paitsi pari kertaa. (:
öyh, ei ehkä eka aihe mistä kirjoittaisin. 
Ajattelen ainakin melko älykkäästi noissa tietousjutuissa. Mutta älykkyyttäni on silti "pikkuisen" epäilty.  tyypeiltä jotka kirjoittaa älykkyysösämäärä

Kai mulla on jotakin jäljellä siitä 125 ÄO:stä. En ehkä tunnista enää koko kuvasarjojen kuvia, mutta siltikin. Niissä testeissä siis. Ja onhan mulla aina kielellinen lahjakkuus, vaikka enkkua ei lasketakaan. On se silti jo vähän eri luokkaa olla pätevä, kuin ujo ja sulkeutunut ja osata kirjakielellisesti täydellisesti puhumatta mitään tjsp yleisestikään olematta kaksikielinen tai silleen.
mitä vittua mä kirjoitan. pointti, mikä pointti, me ollaan vain tyhjän kanssa.
Niin normaalia höpötystä. Toi huippis häiritsee mun originaalia kirjoitustapaa. En mä ole enää sen ikäinen että puhuisin niitä näitä pöpöjä höpöjä. puutaheinää.
Mutta sitä se psykologi halusi mulle syöttää. Puhua oudoista jutuista. Mä olen enemmän sen vertainen. Mutta jos ei mulle ole sitä, niin alennun emt. Syöttäköön omaa soppaansa sinne mun mielenterveyshistoriaa ja pilatkoon mun elämän, mutta ainakin olen vihannut sitä.
kicking and alive, when life kicks you in your head. but hey
siitäkin tulee rasistiseksi kaikkia hoitohenkilöitä kohtaan ja kaikki on täysin oikeutettua omalla kierolla tavallaan.
Kaikki liikkuu ja me ei olla me.
Jos puhutaan hiukkastasolla me ollaan vain tähtipölyä.
Eli ei hölkäsen pöläyksen väliä millään. All was well. Tunnen Tylypahkan historian paremmin kuin politiikkaa, hallintojuttuja tai muutakaan... TAKK:issa on jokin valmistava koulutus isännöintiin ja voisi mennä isän firmaan :D
ehkä sitä ei sallittaisi. No väliäkös tuolla.
Jay huippiksessa<3 tai no, en mä enää fanita sitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti