anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

3.4.14

hienoja yksityiskohtia. no snowflake alike.

Minusta tuntuu aina aamuisin, että mun on täytynyt edellisenä päivänä olla kännissä kun olen tehnyt sitä ja tätä. Ehkä olen vain lääkitty.

Lunta satelee taas. Eilen kun olin niin innoissaan, että kohta saa rusketusta. Missä kesä?
Harmittaa sekin mitä teen heti kun olen herännyt... pakko päästä ns. ihmisten ilmoille eli nettiin. Eihän minua kukaan näe, paitsi silti.
Katsoin eilen elokuvan ja kouluun lähtö meni liian myöhäiseksi. Pahus.
Ei aina voi elää että mitä väliä... väliin mahtuu kyllä paljon turhaa.

En muista unia edellisyöltä. Melko harvinaista. Mieluummin se, kuin että taas pakkaan. Oli minulla jokin asuntopulma siinä kyllä. Mikälie tukiasunto turussa. Mutta mitä turhaan alkaa miettiä mitään sen enempää. Turha muistella satunnaisia sähköpurkauksia.

Kylläpäs sitä tulee isoja hiutaleita ja paljon. Liekö ensimmäinen perunasato jo tuhoutunut kylmän takia. Mitä ne viljelijät ennakoi säätä, toihan on ihan touhuksi mennyt, kun ilmasto on sekaisin.

Ei mua kyllä kiinnosta kirjoittaa. Kunhan ainoat puheenaiheeni ja ajatukseni kerään ylös. Kuka muu niitä kuuntelisi tai lukisi. Mun on vaikea saada ääntäni kuuluviin yleensäkin maailmassa, joten miksi edes kukaan lukisi tylsiä juttujani... boring people get bored.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti