anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

3.4.14

blogienmainostuspostaus. mitä luen


  • http://neurocritic.blogspot.fi/
- siksi, että minua kiinnostaa neurologia. Kirjoitin joskus psykologian. Vaikealukuinen blogi varsinkin jos ei mitään ymmärrä.
  • http://karkkiblogi.blogspot.fi/
- uutuus karkkien arviointia.

  • http://whateverland-99.blogspot.fi/
- tuollainen emo tyttö, hassua...

Eli jos haluaa että luen teidän blogeja (minulla ei ole montaa lukijastossa ole niitä) niin toki jatkakaa mainostusta. Tai kommentoikaa. En aina jaksa lisäillä nuita.

Ja postatkaa useammin ja siten, että ymmärrän teitä, heh.
Kuuntelen Elisa kirjasta Tuomas Vimman Raksa kirjaa, se oli ilmainen. Sain tänään postissa myös pari kirjaa bookmoochin kautta<3 ei nyt oikein huvittanut ole kyllä lukea kirjallisuutta.
Dean Koontzin Hiljaisten kaupunki & Luise Harwood Six Reasons to Stay a Virgin
Sain sieltä myös Uhrilampaat ja ravinnosta kertovaa kirjaa suomalaisilta. Mun pitäisi itse laittaa 1 kirja postiin. Luin Kaiken käsikirjan ja se olisi menossa...

Kirjeenvaihto on niin vaikeaa s.postilla. Tai siis yksi mies laittoi mulle postia ja kysyi jotain, että mitä mä harrastan... Ööö, olen koneella netissä koko ajan? Ei tässä nyt oikein elämänsisältöä, paitsi mitä nyt odotan tulevaisuudelta lontoonmatkaa ja ilmaisia tuotenäytteitä mitä esitellä blogissa... eihän blogilla tee rahaa tai silleen (tradetrackerin kautta oon nyt saanut tänä vuonna 22e + 45e vuoden alusta), mutta siihen vähän airbnb:tä ja muuta, niin kyllä se raha sitten kiertää munkin kautta. On se kivempi itse sitä järjestää vaikka sillä muuta ole kuin tunnearvoa :D

Tilasin eilen lopuilla rahoilla yhden Kuolemanportti sarjan kakkososan ja Danielle Steelen Iso tyttö -kirjan englanniksi bookdepositorysta ostohyvityksen kautta, jee... en mä muista niitä suosittelu referenssi linkkejä pistää, että montako olen suositellut mukaan, mutta mainitaan nyt ..

Melko satunnaista kirjoitusta taas mutta minkäs teet kun yksi hetki kiinnostaa jokin asia ja sitten toinen hetki niin siellä kiiltää jotakin taas, ja mielenkiinnon suunta vaihtunee äkisti... siksi kai sillä Lauri laulajallakin on kai linnunsulka hiuksissa, kun se keräilee kiiltäviä juttuja :p

Johnny Deppin naisellinen kihlasormus timanttinen muuten googlailkaa. Aika hassu että jokin asia täytyy esitellä niin mahtipontisesti. hmm, tarkoitan vaan että en ole mikään luksus tyyppi, mutta en mä nyt ilman tiettyjä asioita elämässä voisi elääkään. Mutta tyytyväinen siihen mitä on, kait. Siksi ne pikkujutut kiinnostaakin. Menee vain aikaa kun luo jotakin ohessa. Tai siis just silloin ihminen on luovimmillaan, kun se tekee ilmaiseksi.
Eli pitäisi ola häppi.

Tahdon huomenna katsomaan Kirjavarkaan elokuviin ja sitten Outolinnun ja minulla on sarjalippujakin vielä.
<3 en mä nyt ihan ole jäänyt millekään vuosikymmenelle, mä olen melko tässä hetkessä. Virtaan mukana.
Noi Outolinnutkin... mitä, olisiko jo puoli vuotta sitten alkanut kiinnostua niistä? Mutta elokuvahan voi pilata kaiken. Niinkuin Tom Cruise Jack Reacher elokuvassa. vitun pätkä tyyppi. Reacher on sellainen rakeenteeltaan iso ja pitkä ym. mutta noi unohtuu tuollaiset kaikki kun jotain isompaa rakennetaan... unohtuu touhun juoni.

Iskä lupasi tänään kenteis illalla tulla vaihtaa mun tulostimeen värit + hakea/viedä mun säkkituolin tuonne... hmm, tukijuttu näille mielenterveyspotilaille missä väki asuu ja osallistun yhteen ryhmään. Piti jo oikeastaan lopettaa siihen osallistuminen, mutta ei sitten tullut suunvuoroa. Ei mua kiinnosta ..no ok aihe se on, "koti", mutta miten sitä sitten koittaa esittää ja näytellä nukkekodin kanssa ulkomailla niin huh. Vähän tuo, mahdottomasta tekee kärpästä??

Kotini on linnani, routa porsaan kotiin ajaa. Sille siis.
(siirryin omaan elämääni taas aiheessa) mutta ketä kiinnostaa.... kiviäkin kiinnostaa. Niin miljoonia juttuja mistä voisi kehitellä lisää ja lisää näpytystä tähän ..edellinen tietokoneeni kuoli vain parin vuoden käytön jälkeen. Olen superkäyttäjä. tai sitten, toinen teoria, hp=helvetin paska (y) olen kyllä pro..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti