anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

tiistaina, huhtikuuta 22, 2014

beauty haul..

Kaurasamppoota, silmämeikin puhdistusainetta, kynsilakanpoistoainetta ja näköjään seerumia mun silmille... pientä mainostusta... yves rocheriin oli tullut (siis putiikkiin) noita detox juomia ja ravintolisiä. Pitää mennä tsiigaan niitä sitten kun bussin tuloon ei ole vain 3min.

Sokokselta ostin ruokaakin. Jonkin verran oli lahjakorttia jäljellä, ihan perus leivinpaperia ja tiskiharjaa ja sitten hawaii pizzaa ja papuja leivän päälle toki... ynnä muuta pikkusälää, mehua tms?

Joka päivä pitäisi käyttää tuota swissclinicin ripsientuuhennus juttua, että saisi pidemmät ripset. En nyt muista kauan niillä kestää kasvaa ripsillä. Sain tuon 20e halvemmalla buzzadorin kautta, mutta voisi siitä jotain blogata, ja jos ja mikäli tämä on vielä pystyssä sen jälkeen kun google poistaa mun domainin.

huh. Tassut on ihan tulessa. Kantaa nyt oman painonsa lisäksi vielä muutama painava juttu. Enkä ole laittanut mitään voiteita tai ottanut jalkakylpyä aivan liian pitkään aikaan. Itse asiassa mun piti mennä suihkuun just nyt.. eli nähdään ja paistukaa voissa..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti