anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

7.4.14

Ainakin on itse tyytyväinen, jos ei kuvassa ole keitään muita

Keksin jo kuudetta oppituntia mun ryhmälle, tällä kertaa olisi aiheena valokuvat!


Sieltä saattaa hyvin löytää jotain juuri tällaisia kuvia? Voisin kirjoittaa niihin kuvatekstejä englanniksi mutta saatte itse tehdä sen! Onko joku kiivennyt korkealle? Istuuko rannalla nainen lukemassa kirjaa? Ovatko jotkut pikkutytöt yövaatteissa ja peitto päällä hortoilemassa keskellä katua? Kääntyykö mutkasta kirkon edustalla mies ostoskasseineen? Raivoaako meri? Piparkakkuja? Mun valokuvauskansio ja turhista paperisilpuista koottu kynänpään koriste näyttää lohikäärmeltä? (no tässä arvailussa saa käyttää jo vähän päätä sekä minun omia tietoja)

Kenelle kukat on jätetty kiinni penkkiin? Who left the flowers on the bench, and to whom did they leave them?

Puhukaahan vähän itseksenne englanniksi siellä . Ei se ole niin yksinkertaista hypätä puikkoihin yhtäkkiä!! Peter Piper picked a peck of pickled peppers!!!!!!!!!

6. Tunti: Valokuvat
·         Tuon valokuvia vaihto-oppilasvuodelta. Mikä niillä on yhteistä?(Vastaus: Että ne ovat minun kuviani.)
·         Missä pidämme valokuvia? Lompakossa, ikkunalaudalla, tietokoneella, kännykässä… Pidätkö muiden valokuvien katselusta? Milloin otat kuvia? Onko valokuvaus taidetta?
·         Kirjoita tai kerro lempivalokuvastasi.
·         Mietitään tarinoita kuvien takana, koska ne on otettu, keitä tai mitä niissä on. Osa kuvista liittyy myös valokuvaus kurssiini AS-tasolla. Tuon myös vuosiraporttini opettajaltani. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti