anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

17.3.14

we will fix it -puuhapete

ok, eli ei anonyymejä kommentteja enää.
en käy sossunluukulla tai ole syrjäytynyt tms... saan eläkettä ja mulla on elinikäinen kielto irc-galleriaan, sekä olen lihonut 40kg viidessä vuodessa, mutta sen enempää ei toi diagnoosi ole vaikuttanut...

Mun elämä on kyllä kauheaa, ok, tiedän sen itsekin, mutta en uskaltaisi antaa kenenkään muun hoitaa mun raha-asioita kun isäkin veti multa jo välistä yli pari tonnia mitkä sain tekemellä sahalla töitä.

Ja sitten kun jokainen kommentti on tuollainen kauhisteleva, väittää mua kateelliseksi kaikille muille tms siaksi tai läskiksi haukkuu, niin ei voi paljon olla jäljellä mitään rahtusia itsetunnosta.

Olen nuokkunut sohvalla ja kuunnellut Why We Get Fat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti