anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

torstaina, maaliskuuta 13, 2014

vaihtoehtoinen hypoteesi

Pesukoneesta irtoilee aina osia. Nyt siitä lähti jokin ruuvijalka... yleensä se on putki.

Heräsin ennen kuutta, mutta en ole lähtenyt maailmalle vieläkään. Pesen pyykkiä kait. Mulla on silti tapaaminen yhteyshenkilöni kanssa ja lupasin mennä syömään tuonne nuorten paikkaan.

Kunpa mun lukeminen edistyisi. Olen lukenut vasta muutaman sivun noita kaikkia.
Eilen kuuntelin äänikijaa Why We Get Fat ja siitä tuli debate eli väittely enkunkurssilla, että miksi 98% dieeteistä epäonnistuu.
Lähinnä totuus minkä me kaikki uskotaan ei ole se, että jos liikkuu enemmän ja syö vähemmän, niin laihtuu, vain se on monimutkaisempaa. Insuliini, (kasvu)hormonit ja nopeasti sulavat, pitkälle käsitellyt hiilihydraatit kuten sokeri ja jauhot ym vie meidät perikatoon tai siis kuuntelin esimerkkejä ympäri maailmaa missä lihavuus on tavallaan vajaaravitsemuksen merkki. Niillä oli vähemmän ruokaa, mutta ne oli lihavia. Väärä ruoka on siis turmiollista.
Eihän siellä ollut kuin normaalipainoisia minun lisäksi.
Minäkin hyvä ihminen söin pelkkää leipää eilen. Illalla kun pääsin kotiin hirmu nälkäisenä, niin otin jäätelöpurnukan käteen.
source: google image search lol


niille jotka ei ymmärrä, niin liikaliihavuus johtuu rasvakertymistä, ei energian tasapainosta
rasvan kertyminen elimistöön säätelee insuliini ja ravinnon hiilihydraatit
tämä johtopäätös kertoo, että syynä olevat viljat ja sokerit on syypää ylipainoon, eikä se että liikkuu enemmän ja syö vähemmän olisi se oikea ratkaisu...

No jaa. tuskin laihat ihmiset syö paljoa sokereita ja viljoja. ne syö pähkinöitä välipalaksi.
vitun oravat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti