anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

26.3.14

Tukkoinen pää ja vaisuksi kai sanotaan taas...

Olen vähän kipeä. Kurkkuun sattuu koko ajan. Kävin eilen nieluviljelyssä laboratoriossa. Hoitaja sanoi vain että vähän se punoittaa. Mutta minä en pysty oikein mihinkään kun sattuu koko ajan. Tietty syön kipulääkkeitä, mutta ei ne auta paljoa.

Kävin eilen hakemassa Sammon valtatien Shelliltä 6kg virolaista viinaa.. En tuonut kotiin niitä. Ties mitä kivunlievitystä siitä olisi tullut, millainen krapula ja miten olisin tehnyt vaikutelmaa lääkärille tänään.
Rekassa tuotiin ne. Ei mitään kotiinkuljetusta piti itse hakea...

Ehkä laitan tuon menemään mun anomuksen valintaoikeuteen yliopistossa, tai sitten en. Oikein tiedä vielä

Vaikea ajatella mitään. Tein sen valintakoekirjan valintatehtäviä sen nettisivuilla parista ekasta luvusta , ja sain kaikki oikein. Mutta ei mun tarvi muuta tietää kuin luetunymmärtämistä kait.

Mummu toi toissapäivänä ruokaa ja tulppaaneita. Tuollaisia violetteja. Mulla on tilillä 15snt, ja saan rahaa vasta ensi viikon perjantaina. Mitähän sitä tekisi tällä välin hmm. Ei mitään?
Viiden tunnin päästä olen tipotiellä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti