anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

23.3.14

Sunnuntaina valmistellaan koko ensi viikon ruoat

Täytyy tarkistaa, että tämä blogi on vielä olemassa.
Olen katsonut pari elokuvaa. Netflixistä jotain Piiat ja olen ennenkin katsonut Resident Evil Afterlife:n.
Kurkku on ihan helvetin kipeä. Joko tämä on flunssaa tai jokin streptokokki taas. Aina kun nielee, niin auuh.
Ettei se sitten nähnyt sitä kun olin lekurilla. Vain kysyi olenko oksentanut. Pöh. No ei se oksentamisesta kurkkukipu kestä viikkoa.
Söin jogurtin ja muroja ja patongin ja popkornia. Aika vaikea kuitenkaan syödä mitään kun nieleminen sattuu jne eikä ole edes paljoa ruokaa minulla. Toki proteiinijauheet ja nutriletit riittäisi kuukaudeksi varmaan lol jos niitä söisi. Tee ja hunaja ja smoottiet.. oisko mulla hernekeittopurkki ja valmispastaa ja muuta makaronia ym kotivaraa. En mä kuole vielä ensi viikolla nälkään, vaikka ei olekaan rahaa xD sen jälkeinen viikko voi kyllä tehdä jo tiukkaa... varsinkin jos tarvitsen lisää antibioottia tuohon kurkkuun ja maksaisin mun pari lainaa, ne mitkä on etusijalla. Ei kyl kandeisi ehkä alkaa ottaa aina kuun lopusta mitään lainoja. Se vaan pahenee siitä.
Tai siis, lopulta kuitenkin jokaiselta loppuu aika ja resurssit. Me käydään vain loppuun. Ei ole mitään mikä saisi sitten enää liikkeelle (paitsi T-virus)kuolleet.
No joo, en muista miksi kutsutaan niitä jotka koittaa tieteen keinoin pidentää elämäänsä... se yksikin söi jotain kolmeasataa ravintolisää päivässä tms. Muista mitä luin siitä.
Voisi katsoa Gatsbynkin toista kertaa tai Matildan. Netflix on kiva<3
En nyt jaksa oikein tehdä mitään tai miettiä. Pitäisi imuroida ja tiskata ja muuta. Käsi tärisee kun mietinkin, että olisi pakko jaksaa edes jotakin tehdä.
Kyllä tämä tästä taas, mitä lie kivun kourissa olen. Keskiviikkona aika lääkärille. Sekin on sitten taas vähän sellaista, että juu. Ei sitä moni ole kokenut... psykologin arviointia. Ei mitään herkkua mulla ainakaan. Ahdistavaa..
mutta niin niin tuota. Olihan tämä blogi elossa kait. Nyt voisi ehkä toisaalta...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti