anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

6.3.14

nimetön, asunnoton, rahaton, työtön mies käveli kaatosateessa lähes törmäten siellä parveileviin työmatkaajiin, paheksuen....

sanat: apt, downpour, collide, down and out, flock, resentful, mouth-watering, shabby, predict, commute

Nämä saatiin lisätehtäväksi laittaa kaikki yhteen tarinaan. Minähän hutaisin sellaisen 30sek. (pöydällä oli lappusia lauseista, jotka kertoi mistä sanassa oli kyseessä ja piti arvata sana edellisestä kappaleesta, mikä meillä oli ollut opiskeltavana)

A man who was down and out was walking in a downpour feeling resentful, because he used to be one of the people commuting to their jobs, to which job he was apt for. The shabby man never predicted he wouldn't be able to afford mouth-watering foods no more. He almost collided with the people flocking around him.

jee, olen melkos hyvä kirjoittamaan, eikös? vai mitä!
Kun me oltiin saatu tää tehtyä, niin mä lähdin vastaan mun paria viimeöistä vierasta. Ne lähti jo puoli tuntia sitten... Ihan kivoja, mitä nyt höpötti saksaa koko ajan. Taisin melkein nähdä untakin niistä.

Unohdin kyllä ottaa antibiootin eilen illalla. Mutta ihan sama, ei toi tulehdus lähde koskaan pois... se tappi muutenkin jää sinne posken sisään ja sit se täytyy painaa ulos sieltä mun suun sisäpuolelta siis.. viimeyönäkin kasvoi umpeen.

Kunhan saan rahaa, niin vuokraan Kill Your Darlings elokuvan vuokraamosta watsonista. En tiedä saako sitä makuunista.
Harmi kun ei ole rahaa tilata kukkia. plää. Täytyy sanoa jollekin että tuo mulle tulppaaneja. :D

2 kommenttia:

  1. Osta siihen poskeen paljon pidempi koru niin alkaa piakkoin luultavasti tulehdus/kipu yms helpottamaan :) voi olla että juuri tuo öisin sisääänkasvaminen pitää tulehdusta yllä eikä pääse paranemaan antibiooteista huolimatta koska aamuisin sinne aukeaa aina uusi "haava"

    VastaaPoista
  2. joo mä luulin että mulla olisi muutenkin paksu poski, että se koru olisi ollut isompi mitä luulin, mutta ne olikin laittanut siihen vain 16mm:sen... nyt se on sit 25mm jooh...

    VastaaPoista