anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

perjantaina, maaliskuuta 07, 2014

"Mitä tuo sovelluksesi tulee pitämään sisällään?"

ensinnäkin se on ilmainen, jee. sinne tulee mukaan mun kaikilta sosiaalisen median aloilta jotakin. twitter, facebook, youtube, instagram, blogisyöte, google plus profiilikuvat... sitten sinne saa toki jättää vieraskirjaan viestejä miten meni mun appsin rakentaminen...

tai siis, jos ei kaikilla ole iPhonessa vielä blogger sovellusta ja ne ei tajua että ne voi kirjoittaa senkin kautta vaikka olisivat missä, niin voi voi... hankkikaa vaikka heti se.

mä voin lähettää periaatteessa myös push notification viestejä niille, joilla toi sovellus on. whoa wau..
kertoa jos jokin uusi juttu olisi, mitä olen keksinyt.
sillä en mä nyt varsinaisesti tiedä, mitä mä tekisin jollain sovelluksella, mutta ehkä sillä saa näkyvyyttä tai sitten ei.... ehkä saan lukijoita ja seuraajia tai sitten se tulee vain omaan nilkkaan.
apple vaati 80e vuosittaisen sovellusten tekijän lisenssin, ja sitten toi conduit mobile vei oman rahansa... eli mitään halpaa tää ei ole ja tuskin mä mitään toisenlaista osaisin tehdäkään, esim peli.

kysykää toki jos ihmettelette jotain ;):p

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti