anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

29.3.14

Lupaan tuoda paikalle itseni ja kaikki muut 500 kajsaklooniaMulla soi päässä joku simbawabba.... tod.näk. jotain afrikkaa leijonakuninkaasta. no joo siis mulla on todella hyvä fiilis.
Olin kaverin kavereiden kanssa melkosen isolla porukalla yhdessä, ja siitä paikalliseen.
Oli musisointia ja paljon pitopöydässä napostelua. Mulla on hyvä olo yleensä jos olen lihonut yhtäkkiä monta kiloa, eli se on melko pettävä tunne.
Mutta en mä nyt kauheasti nuku.

Piti kertoa että askissa kysyttiin pitää miittiä lukijoiden kesken kauungilla. Saa toki ehdottaa paikkaa, koska mulla noita kahviloita ei oikein riitä paljoa mielessä.
Jos vaikka ehdotus+s.posti tuohon mikä on bannerin alapuolella "palaute" lootaan tyrkkäisi niin se on sitten sitova ilmoittautuminen - mikäli semmoista ikinä järkätään. Ja ihan toiveikkaassa mielessä toki järkkäisin.

Vein tuonne R-kioskilta mustikka fazer levyn ja tipu konvehteja ja putkilon sipsiä. Ostin kolme drinkkiä. Pääsin bussilla kotiin. Onneksi ei yömaksua, mutta vikalla bussilla..

Niin, että jos se jollekin toisi hyvän fiiliksen niinku. Mutta pakko puuttuua kyllä tuohon että eihän se voi olla lukioitten vaan lukijoitten xD
Ei tainnut olla lukiossa käynyt vielä se heppu.
En tiedä. simbawabba. Asioilla on tapana järjestyä. Mikälie maailmankonventio siitä kehittyisi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti