anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

24.3.14

kohta on melko pitkä aika

Tuli viesti, että halens on päättänyt antaa minulle lainaa, mutta vähän epäilen! Enhän mä edes voi ostaa sieltä. Tai siis, se ei hyväksy mun ostoksia vaikka valitsisi maksutavaksi minkä vain. Niin, että en usko, että ne alkaa myöntää mulle pienintäkään lainaa. Piste.

Mun kurkku on jo vähän parempi. Viime yönä se kipu tuntui oikean korvan alla jossain imusolmukkeessa ja säteili korvaan, mutta aamulla on vain vähän painetta ehkä jos kunnolla nielee, eikä enää ole turvonnut imusolmuke tms. Panadolilla on pärjännyt, enkä taida mennä terveyskeskukseen... ei se viimeksikään vilkaissut mun kurkkua kuin 1sek ja kysyi olenko oksentanut.

Tapsu lupasi jotakin englannintaitoa vaativaa puhtaaksikirjoitustyötä joltain kaveriltaan loppuvuodeksi tai pidemmäksi aikaa, jos pärjään haastattelutilaisuudessa ym. Olisiko jokin ruotsinkielinen nimi firmalla, ja tuo ja vie.. jotain. Taas hämärää niin kuin sen tyyliin kuuluu. Siitä ei löydy netistä mitään ja sen mielestä ei kuulukaan, mutta kyllä mua vähän helpottaisi jos sillä olisi edes fb...

Niin. Kohta tulee yskä ja tämä tauti etenee omalla vauhdillaan pois.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti