anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

27.3.14

"Käytätkö sä takseja usein"

joo. melko varma että ne tietää mun osoitteen siellä. Kun sanoin kerran, minne menen ilman sitä loppuosaa kuten asunnonnumero, niin ne kysyi heti että oliko se ja se rakennus ja asunto.

Mutta niin. Suositteli kyllä taksin käyttöä, taksimiehen sana... ja väitti, että jotkut tuntee olonsa turvattomiksi ilman takseja. waat?
Se meni kyl ohi vähän ja pääsin alle 15 eurolla kotiin. Niillä on joku kilpailu, kuka saa halvimmalla mut vietyä. Joskus muistaakseni Turussa maksoin 10snt tms 20snt juna-asemalta bussiasemalle (ne on vierekkäin) mutta vuosi oli 2006. silloin ei tainnut olla alkutaksaa?

Niin. Toin kotiin vähän syötävää ja itseni. hii. Nyt ei kyllä paljon pusutella moniin viikkoihin. Jos virus on jokin.
Olisin kyl kuollut jos se yksi poika ei olisi päästänyt mua käymään. Mulla oli karsee nälkä ja suu oli kipeä ja jomotti ja ahdisti. Mutta ei siitä pojasta ollut sen enempää seuraa mitä taksikuskin kanssa juttelu auttoi. Jäätelökin auttoi hirmusti nieluun. Voi olla hammaskipuakin oli?

Ei kyllä mikään kysymys toi käytänkö takseja. Onhan minulla syytä takseja käyttää. Jos vaikka on liian myöhä tai palelee tai muuten liian kännit ottanut tai muuten ihan hukassa. Ei täällä kaupungissa omalla autolla pärjää, kun välimatkat lasketaan minuuteissa bussilla, ei kymmenissä kilometreissä ja autoa ei ole pakko olla, menoerä vaan...
niih. hmm mun kämppä on vähän kaaos kun ei ole tiskannut ja imuroinut tai muuta. Toiste teen ne nuo hommat, hoituupi nuo.
Mulla tänään hame ja hihaton toppatakki. Sekin syy miksen viitsinyt hieman kylmistyä tuolla pihalla etten kipene enemmän.
Mitähän sitä oikein. Istun ja ihmettelen vielä tätä aihetta,no ei wais... siirryin jo kotitiloihin!
yyh tuntuu siltä että kuulostan joltain öylyläiseltä tms... en kyllä osaa sanoa miten ne puhuvat paitsi että... tuli just vietettyä jonkin lapinpojan kanssa taas aikaa vähän. Ei niiden miesten paljon tarvitse sanoa, mutta kärsivällisesti niiden kanssa saa olla. Ei niistä mitään tiedä.
Niinb.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti