anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

10.3.14

kaikella on tapana järjestyä -ääliö

Mä en voi hirveästi valvoa, kun pitäisi aamulla herätä aikaisin. Juonut tänään muutaman uutus pepsin missä steviaa... sekä cola zero cherryä. lemppareita<3 Kävin viemässä kaikki Usa:an kirjat postiin ja ne maksoi alle 40e.. jee... jokin kirjasto Itävallassa haluaisi mun the Facebook Effect - Kirkpatrickin kirjan :D
Tigerista ostin tänään teippiä, kitkatia, manssunamipalleroita ja omenalastuja yht 7e.Tyypit on tilanneet mun sivujen mainosten kautta jo niin paljon, että mulla on arvioitavana/maksussa jo 84 euroa.Kyllä se raha vain tulee.

Onko kellään ehdotusta, mitä voisi pistää arvontaan? Kohtahan on vaikka mikä pääsiäinen ja vappu.

<- noi kirjat minulla on vielä bookmoochissa.

Vein tänään Pikku Peikkoon pari kirjaa bookcrossaus mielessäni.. suomeksi ne.

Katsoin yhden leffan eilen ja tänään yhden... huomenna palautus.

Kun mä olin eilen katsomassa vaaria, niin se sanoi välittävänsä minusta :') ja minäkin siitä välitän.

ja tuota. maha kipeä liiasta colasta. bleergh

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti