anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

4.3.14

juupelijuupajoo

Saan aina rikki noi pumppupullojen nokat... tän ostin jostain halal kaupasta (tiedän, se on muslimien kauppa). Tää on ehkä made in usa, mutta opin käyttää tätä ihanantuoksuista rasvaa Englannissa<3 eipä juuri saa monesta paikasta. Mutta löytöjä tulee sieltä täältä, mikä on made in england tai mikä ei.

Tänään katsoin Nälkäpeli2:sen ja päivitin ios7.4.1.2 tai jotain mun puhelimeen, vaikka tää ei suostukaan käynnistään iphonea itunesissa...

Ja sitten oli pano erään tyypin kanssa, joka ei ole yhtään mun tyyppiä (urheilullinen, vaaleahiuksinen, opettaja...). Me ei oikein puhuta mistään, vaikka yhteistä varmaan olisikin? (Ollaan nyt muutama vuosi kenties jo harvakseltaan tavattu.)
Se on parasta seksissä, kun väsyy... haluaisin väsyä niin paljon, että alan vaan tulla ja tulla ja ei tarvisi ajatella ollenkaan minkäänlaista... tai siis, miksi mä tykkään väsyä, emt.. ei se ole seksikästä kun haukottelee lopuksi koko ajan xD Olin ottanut särkylääkkeen ja laitoin paljon liukua, niin ei ainakaan sattunut sen iiiiso mela. tai no, on se iso jos tarvii mysize kortsuja.

en mä oikeastaan ole koskaan ikinä puhunut seksijutuista kenenkään muun kanssa mun blogissa. toi on vain niin hyvä esimerkki siitä, miten en tuu. Kuten esim. nälkäpeli2 leffassa se kun ne saa paiseita myrkkysumusta, ja vesi helpottaa niitä.. katsokaa se kohtaus ja tiedätte miltä kuulostan, kun "saan"
:DD no ei vais. mutta mielessä kyllä kävi.

ja nyt kello on paljon ja mä tuoksun palmersin kookosrasvalta ja olen suihkunraikas muuten ja tota.. niin että ei tässä nyt paljoa enää saa aikaiseksi, meinaan.
ajattelin jos nukkuisi sohvalla.
(??) ehkä.. en mä tiedä. tänä aamuna oli niin paha maku suussa, että oksensin.. tai no, tällä sepustuksella saa ketään mun luo yöksi :D ei sillä, että kukaan potentiaalisesti tulisi nukkumaan mun vierasvuoteeseen.
kyllä vaan, huomenna on vielä siivoamista paljonkin, mutta kunpa joku vain osoittelisi mikä siinä sitten saa mun asunnon näyttää niin raivauksen tarpeessa olevalta, kun mä en näe sitä. satuttaa. kaikki täällä on mulle jotenkin merkitsevää. en ole jättänyt vain caffe latte tyhjää mukia tuohon, vaan se on muistoja englannista, jota ne kaupitteli torilla että saattaisi olla tulossa suomeenkin... nythän on marks ja spencer tulossa suomeen parin vuoden sisään... mikä suomesta kohta puuttuu, kun on burger king, starbucks ja M&S.
ja eminemsitkin tuli suomeen, ne eriväri karkit, kun ne oli aluksi facebookissa että tulisiko ne suomeen vai ei, ja sitten ne tuli,kun ihmiset laittoi sinne että miksi niiden pitäisi tulla suomeen jne... mäkin kirjoitin, vetosin niiden tunteisiin oikein, että suklaa on sama asia kuin rakastuminen (olin tän lähteestä vetäissyt, missä suklaanmaistaja kertoi) ja että aina leffateatterissa olin syönyt niitä isoja puolen kilon m&m's pusseja englannissa. nythän niitä ei saa enää Suomessa finnkinolta, eikä se ookaan sama.

miten tätä juttua laskeutuukin täältä :o eihän tää ketään kiinnosta ellei kiinnosta detaljit, pienet yks.kohd.

kerroinko, että vein postiin postikortin usaan ,ja sain siitä neljä dollaria... kirjoitin siihen viestin ja osoitteen ja Päm. 14 pvä päästä rahat on tilillä! ouhjea...
mulla sattui olemaan syksy aiheisia kortteja, mitkä on maksanut jotain 50snt kirjatorilla... 7 jäljellä, voi tilaa fiverrista mun laittaa sullekin.

mutta hei. loppuu hyvät jututkin aikanaan. tai no, periaatteessa... en osaa sanoa loppuuko avaruuden laajeneminen, onko se hyvä juttu, vai kenties jokin optinen harha...
nii että suht. koht. suht. suht suht. tähtitieteellistä on kovin moni ajatellut omana aikanaan. unhohtakaa toi suht. hokeminen. paavi oli jossain puheessaan sanonut cazzo eikä caso (esimerkiksi) ja se toikin puheeseen uutta pontta, koska se tarkoittaa vittua tai naimista tms tuo... paavin suusta ja silleen... melko kohu... googlailkaa tms ehkä tää on jo ikivanhaa tietoa...

sen paikan nimi mistä tilannut jotain koruja, on cazzoo.dk... hehee. okei mutta pointti oli se, että minulla ei ole ollut suhdetta kenenkään kanssa kovin vakavissaan ikinä. 1. kerta se ällötys halusi vain seksiä ja pyysi eroamista jotta pääsisi sekstaileen yhden toisen kanssa (olin vielä neitsyt) kuntoutuskodissa.... 2. kerta olin kihloissa usan tyypin kanssa, mutta se tyyliin oli mun isän ikäinen ja poltti jotain marijuanaa tms ihan webkamerassakin ja plää, isä vei passinikin 3. kerta oli kai tapsu/tapani mutta en koskaan päässyt sen luo, oltiin vain jossain sen kaverin mökkihökkelissä yötä ja saunottiin ja se lupasi rahaa, silikoneja ymym mutta koskaan en saanut mitään ja sitten se aina häippäsi kun oltiin pantu, niin se ei sitten oikeen tuntunut kovin aineelliselta olemassaolevalta henkilöltä/suhteelta, pelkkiä lupailuja ja muuta, kihloja ja naimisiinmenoa ei ole tullut tms

ja sitten on toki sellaisen aavistuksen vakavia ystävyys+panosuhteita jäänyt pari kolme, mutta nekään oikein mitään anna mulle. tai nauti niistä, kun tietää että ne ei a. rakasta b. halua mua tyttöystäväksi c. ne on liian vanhoja mulle, mistä jaksaa muistuttaa hyvin vanhalla, raihnistuneella tavalla esim. ei mua kannata muistaa, mä en ole mitenkään kiinnostava, tai loukkasin niitä kun sanoin niitä liian vanhaksi mulle tjsp jolloinka ei halunnut tavata enää. Voisin sanoa, että olen Tavannut miehiä usein, mutta ne on ollut no-strings-attached, k18, mutta ne on vain... tapaamisia. Kukaan ei ole tehnyt muhun vaikutusta oikeilla tunteillaan, puheillaan, kiinnostuksellaan minuun tai muuten... silleen kuin seurustellaankaan..

mutta nii kattokaa vittu googlesta sitten mun 5inkkuus ja parisuhde status ...se ja sama.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti