anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

11.3.14

how to let go of everything

ostin ja ostin, huh, kävin salaattibaarissa ja kengät hankin ja kävin muutamassa kirjakaupassa ja kappahal:issa. Ostin London paidan ja sukkia.

Nyt pitäisi lukea kirjoja, kun olen ostanut Accidental Billionaires, sekä Closer lehti. Sen sijaan katsonut Gordon Ramsayta Lapissa tv:stä :D

Aamulla söin toastin mcdonaldsissa.. yh hy pahaa, tosi rasvainen uhka terveydelle.
öyh, sitten tuota, olin siinä ryhmässä ja aloitettiin puhumaan blogailusta, jes!

Mitäs tässä. Pimeetä. Join kaupungilla kaljan, long island ice tean ja jekku batteryn x_X
ja sit ihmettelen mihin ne rahat menee. Pitäisi ehkä jokin lainakin maksaa pois, en nyt edes muista minkä kautta otin joskus, ja koska sen eräpäivä lie.
Mutta maksoin ylimääräisen 50e mun operaattorille ja se ilmeisesti ensi maksusta menisi sen verran pois mitä maksoin liikaa. Helpotusta siihenkin.

Vein pulloja ja siitä tuli melkein 5e... unohdin antaa sen lapun myyjälle. muuten oisi paljoa leipä maksanutkaan kait. no tallessa on vielä. jee pankkiin kuin laittaisi.

Mulla on noita kirjoja paljon, mitä voisi vaihtaa tai laittaa kiertoon, Mä yhden Kuolemanportti kakkososan tahdon bookmoochista. Tai no, voi olla etten ole lukenut ykköstä vaan se oli jokin 9 tai 11. kirja, mutta onnea mulle siinä. Fantasiaa vain päähän niin muodostuuu oma maailma, jea jea.

En ole oikein koskettanut tuota otsikko aihetta kirjoittelullani, mutta se olikin vain jonkin kirjan otsikko tai jotenkin siihen tyyliin... aika monta noista kirjoista ei kyllä lähetetä mun maahani.
ostin myös Mitä wicca on? kirjan 3,9e ja nyt perustan oman covenin.. jee jee. Ei kai. Olisi toi kiva. Tuolla yhdessä kirjakaupassa ol itse koottava Book of Shadows jotain 19,90 tms... meen hakemaan sen, jos tulee tarvetta, muuten olen ev.lut?! Mulla on kyllä kovin noita noituus/wicca kirjoja ja äiti sanoi että minusta tulee tai olen vanha yksinäinen noita-akka... puhuisi vaan omasta siskostaan joka kun olin 17v niin hän pisti hammaskalustoni uusiksi nyrkeillään... en olekaan hänen nimeä maininnut tässä blogissa, mutta Nokian renkailla on hommissa... en edes erota kumpi on Sari ja kumpi Salme kun ne molemmat siskot on muovannut mun elämän meneen pyllymäkeä tai ns pilannut elämäni jokseenkin

mutta hei. let go, let go... nyt teen sen miksi avasin koneen eli peruutan kuukauden dvd:ni homeenteristä xD

mulle tulee kylmä, ehkä olen liian ohuissa vetimissä. en ole edes hyökännyt pakastimessa olevaan greek yogurt ben&jerry:siin.
kyllä se kylmä on jossain syvemmällä. nuotio nyt äkkiä noista mun kirjoista...

2 kommenttia:

  1. Shoppailet jatkuvasti ja teet jotain turhia kännykkäsoftia ja sitten ihmettelet mihin sun rahat menee? Hohhoijaa.

    VastaaPoista
  2. aika harvoin kyllä kaupungilla olen shoppailemassa 4 tuntia ja kävelen 10km... se appsi on täysin mun blogituloilla jo ansaittu

    VastaaPoista