anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

24.3.14

haudataan turpeet ja vesi vanhin voitehista

Vaihdan mun sähkösopimuksen turpeesta vesivoimaan.
Toivottavasti laskut pienenee, eikä tule mitään hyper suuria laskuja zD
silmät sen kun vaan rähmii. Varmaan otettava kohta taas Panadolia jne antibioottitippaa silmään..

En mä nyt keksi mitään. Muutama tunti ja mummu käy tuomassa kansioni missä on juttuja
Mitähän sitä saisi aikaan. Pitäisi hakea postista muutama fanituote mitkä oon tilannut tai siis Matkahuollon toimipisteestä mikä lie lähin. Ja sit postissa on kirjoja bookmoochin kautta. Kohtapian tarvisi hakea. Loppuu aika sairastella.

Ai niin, huomenna on... ääh olin viimeksikin poissa... no jaa, en kyl taida päästä siihen yhteen ryhmäjuttuun.
En mä tiedä kun.... mikään ei ole pakko paitsi köyhän kuolema, niin kuin mun vaari sanoo.
hmm. Soitettiin, että olenko tietoinen mun lääkärinajasta. Sekin vielä. Kai mä nyt sen tiedän. Lääkkeet muuttuu hitusen kalliiksi, jos sinne ei mee. Miten voi kyllä yhden ihmisen mielipide susta maksaa niin paljon.

Jaahas. mitähän sitä oikein. Paperi on ilmaista kuulema vankilassa lähettää kirjeitä.... tai ainakin tuossa Piiat elokuvan lopussa hän väitti että paperi on ilmaista. No, lähestulkoon voisi sanoa näin. Miettikää nyt jos joku tulostelisi taas mun tekstejä niin ei olisi tällä kertaa sormen paksuinen nivaska, vaan pikemminkin metri.
Kopotikopoti, luki satoja sivuja Yksinäisen ratsastajan kirjansivuilla....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti