anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

18.3.14

For he's a jolly good fellow, which nobody can deny

“It’s film, go with it. I’m still going to see the geeky, ugly duckling Hermione in my mind.”

Sain viestin mun videoon, että Hermione ei ole ruma. No, minäkö olen.... kuitenkin, vain kirjoittaja tietää hahmoistaan kaiken. Ja haastattelussa Daniel Radcliffen kanssa hän on myöntänyt, että kolmikko oli aivan liian hyvännäköisiä verrattuna kirjojen hahmoihin. Hän jopa sanoo Hermione rumaksi ankanpoikaseksi. En tiedä miten sama se on kuin, pelkästään RUMA....
No ei kaikki ole hermioneja, jotka käyttää Rohkelikko huivia, lukee paljon kirjoja ja jotain vikaa etuhampaissa. jne
No niin. En mä voi ottaa esille jokaista kysymystä mitkä on henkilökohtaisia ja tiedän olevani oikeassa ja muutenkin yritetään hyökätä mun kimppuun jollain ilkeällä tapaa. Mutta olen kertakaikkiaan verraton ja mahtava ja mun pitäisi kertoa se itselleni useammin. Tai ainakin muistuttaa miten upea yksilö olenkaan. Varsinkin kun joka tuutista tulee täyttä paskaa arvostelua.

Heräsin tänään omia aikoja. Tuntia aikaisemmin kuin tarvisi. Melkein pitäisi mennä tuonne ryhmään taas, missä on mahdollisuus ulkomaille, mutta ei sitten kuitenkaan. Kyllä mut on valittu koulusta menemään Haniaan kerran.

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨oho. huokkista piti kirjoittamani.

Mulla on vaikeuksia X kirjaimen kanssa, siellä on kai jotain pöperöä näppäinten välissä.
Ai niin, se lämpökuvaus alkaa kohtapuoliin. Jos vaikka etsisi vaatetta päälleen mitä heittää teltaksi tämän tuota, ruhon päälle.... jepjeps.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti