anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

2.3.14

ei ehkä sitä mitä luulisi sanojen tarkoittavan


Hermione... minä. Mulla ei ole just hermionen sävyisiä hiuksia, mut melkeinpä. Tämän piti olla hauska video, mutta enhän mä sellaisia osaakaan...tehdä... kauheasti toi crashbangadam innoitti minnuu.

oon tässä koko illan klikkaillut, miten saisi enemmän julkisuus aikaa youtubessa.. ja mun saldo on tähän asti -1 tilaajaa x-(

midäsviddua. huomenna taas maanantai... koitan muistaa mitä se tarkoittaa. varmaan pakko lähteä aikaisin liikenteeseen. i hate mondays. ei ole tällä kertaa se lääkintäpistos, mutta jotakin tällaista tukihenkilön tapaamista tms..

isä soitti eikä sanonut mitään mun lävistyksestä. tai siis niinkuin muuta kuin pahoitteli, että se oli tulehtunut. wut?? tai siis niinkuin norjassa sanotaan, miksi hemmetissä se ei mennyt taivastelemaan mitä helkkaria oikein taas olen mennyt tekemään. vaikea sen on kyllä sanoa enää mitään.

mutta kyllä hei kaikki järjestyy. "all was well" ja sitä rataa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti