anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

keskiviikkona, maaliskuuta 05, 2014

don't feed the troll

unkari ja ukraina on eri maat. me ollaan sukua unkarin kielelle, mutta ukrainasta mä en tiedä mitään?
mikä putinia kiinnostaa tuossa, että alkaa sotaisaksi valloitteleen muita kansoja, on ihan päin helvettiä, koska ei nykymaailmassa pitäisi tarvita sotia. joo, olen pasifisti vähän, mutta sitä mieltä vain, että ei ole tarvetta sodille...
thumb press
tietty suomi kaatuisi 10 min jotain hyökkäystä vastaan mutta ei kukaan halua jotain suomea puhuvia älykääpiöitä täält.. me ollaan niin kamalia ihmisiä, varsinkin netissä ja toisiamme kohtaan.. sen on pakko olla synti jonkinlainen. ,ilkeily ja trollailu.


mistähän sitä kirjoittaisi, jos kirjoitan pitkälti jostain oikeasti mitä ajattelen ja teen ja koen henk.koht. niin ei kukaan lue. sehän nyt olisi liian rehellistä. avointa.

olen kyllä yrittänyt löytää blogeja luettavaksi blogiluetteloon, mutta aikas moni kalpenee mun omalle blogilleni 8-)

Mulla on vieläkin hammas kipeä kun viisaudenhampaita vaan tulee ja tulee peräjälkeen joka nurkkaan.

olen kirjoittanut tätä jo ainakin tunnin?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti