anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

22.3.14

Blogin muotoon kyhättyä ajatuksia

Join koko pullon likööriä eilen illalla sekä pienen shotin jekkua. Enhän mä siitä sit, kotiin päässyt.
Melko hurja päivä eilen. Vedin tappiin mun luottokortin ja tilasin kahdelle reissun Lontooseen heinäkuuksi 5 yötä ryanairilla. Nooh miten tästä sitten eteenpäin, en osaa sanoa. Varovasti. Joko sinne tulee mun kaveri, tai sitten menen sen miehen kanssa tai päädyn menemään yksin. Jotain siltä väliltä.
Mun kaveri on kyllä sellainen, että sen kanssa on oltava 24/7. En voi vilkutella sille lentokoneesta, kun se odottaa kentällä. Sen veli oli sanonut, ettei muhun voi todellakaan luottaa. Kivat sille. En kyllä ole sen veljen puolella yhtään enää.
Multa loppuu erikoiskorvattavuus lääkkeistä ja jos se mun lääkäri tekee taas jonkun diagnoosin, niin sekin maksaa taas ihan vitusti mulle.
No mikä ei maksaisi. Toivottavasti nyt tulee ainakin mainostuloja tästä blogista sen verran, että saan jotakin maksetuksi.
Antaminen on helpointa kun sen itse tekee.
Toi mun kitujainen appsi on muuten taas saatavilla, kait.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti