anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

31.3.14

Älä ole aito tai oikea. Ole muovia

Vittuako mä enää teen netissä tai hereillä. Mun juominenkin meni teeskentelyksi. Huomenna aamulla pitäisi jaksaa herätä ajoissa ja lähteä kaupungille.
Lähdin vähän ajoissa koulusta kun en jaksanut enää... sijaisope vei meitä sellaisella vauhdilla, että oltaisi saatu koko kirjan loput kaksi kappaletta mahtumaan seuraavaan oppituntiin. Eikä ole kivaa, kun ei meidän oikea ope ollut aloittamassa uutta kappaletta. Sitä paitsi mua ei kiinnostanut "I wish" näpräämiset.
Se sanoi "more" sanankin niinkuin moor. Baskervillen koira tavalla moor.
Opinkohan mitään sanoja... foible ainakin katsoin sanakirjasta... heikko kohta. Se oli jossain lastenrunossa.
Me oltaisi voitu tehdä sen kappaleen kirjoitusosiota kirjan lopusta tai sitten jotain ryhmä aktiviteettia.
250 sanan kirje luokkatoverille olisi voinut pakottaa meidät tekemään, mutta mieluummin se.
Liian kriittinen. Silloin ei voi tehdä mitään. Ehkä mulla oli taas ylikuntoa, tällä kertaa enkussa.
hmm tarvitsen unta kohta. Olisi kiva mullistaa jonkun maailma sitä ennen zzzzzzh
Tänään oli kaikkea mistä kiinnostaisi kirjoittaa, mutta mitä väliä subissa käynti leivän ja kastikkeen vaihdolla siitä mitä on yleensä syönyt aina. Tai alakerran naapureiden tervehtiminen rapussa, kun niiden laps' oli niin söpö ym mutta ei sen väliä.
Olisi saattanut olla parempi päivä jos olisi ottanut lääkkeensä -.- mutta voihan ne vielä ottaa. menee jo kyl melkein liian myöhäiseksi.
Mistä muusta nämä päivät erottaa kuin huonommuudesta maanantaista sunnuntaihin kohti paranevasti?
Perjantai on sellainen jo niin kuin asteikolla just mukava. Sunnuntai on jo liian leppeä ja lauantaihin on mietitty liikaa eli se ei yllä kymppiin. hmmm
Eli magna cum laude olisi niin kun torstai.... mitä vittua mä selitän xD Periaattessa ei todista muuta kuin eteenpäin kun menee niin ei ole edistystä, vaan menee huonompaan suuntaan. aamentothat.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti