anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

tiistaina, helmikuuta 04, 2014

yhyhy rakastan kaikkia :p

Ohoh. Kaveri teki todella avoimen postauksen vaikeuksistaan elämässä...
http://ipsusuicide.blogspot.fi/

Mä en pystyisi ihan tuollaiseen!
Me ollaan samassa ryhmässä, siinä mihin mua houkuteltiin. Ja lisäsin sen kaveriksi, kun luin siitä jostain artikkelista/haastattelusta nuorten syrjäytymisestä.

Mä uskon kuitenkin, että kaikella on tapana järjestyä =0

jos nyt katsoisi x-files leffan toiseen kertaan. olin yhden Elinan, nettituttu, katsomassa sen vuonna.. no, ennen kuin ns. sairaistuin tai mitään. se otti mut kerran facessa pois kavereista, mutta tuli uudestaan ja olen kiitollinen siitäkin. mä oikeasti välitän ihmisistä, kavereista, ne on tärkeitä, vaikkei ymmärrettäisi tai tunnettaisi, mutta mä... no mä siis vaan, välitän liikaa, emt-. Muistelen ihmisiä. Jotkut on nuoruudesta asti ollut jossain verkossa chatissa mun kanssa, tai samalla luokalla, mutta sitten ollaankin jotenkin liian erilaisia tms? mutta mä haluan ihmisiä mun ympärille!

Ehkä sitä ei voi ymmärtää. Jos mä näen jonkun naaman ja sit en mä ajattele, että se on ruma ,mutta tulee ujuus oikeasti olla sen kanssa tekemisissä jos on vaikka ollut kirjekaveri. Kun mitä ne ajattelee sit mun naamasta tjsp... ei ne muista mua, jos en mäkään muista niitä ja käkä käkä.
:D Kuuntelen windows xp dubsteppiä... okei nyt sieltä alkoi tulla jlo:ta. Silläkin on uutta biisiä, Same Girl.

Niin me ollaan kaikki niitä samoja edelleen. <3 mahtavia tyyppejä, koska mä olen mahtava ja siksi mun kaveritkin on!!!

tai no, niin mä ainakin ajattelen, ihan itkettää erota mulle ilkeilleistäkin tyypeistä, jos ne on tuntenut joskus pienempänä. mä olen kuitenkin rohkea ja vilpitön.

i'm into you

jee jee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti