anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

24.2.14

vitun omalaatuisia aiheita mulla

Niin,miksi mä syön???--- vaikka mun kurkkuun sattuu... kun en ole ensinnäkään pureskellut tarpeeksi (!!!) ja isoja könttejä tullut kurkusta, kun olen itse aiheuttanut oksentamiseni.
silmät voisi kai syödä, mutta ei kai sillä muulla ole väliä kuin suunnittelulla ja sellaisella. siis mun suusta purskahti kauheat syljet kun vain mietinkin alkavani tekeen jotain ruokaa. Voiko alitajuisestikin ajatella ruokaa, vaikka tekisi jotain muuta, eos. Ei minua kiinnosta syöminen, mutta aivot laskeskelee koko ajan jotain itekseen

Olen pelannut tuntikausia Fantasy Gardenia mutta tupakkaa ei ole ollut mieli.
addiktiosta addiktioon tjsp
en kai mä millään saa enää kelloa taaksepäin, kun pitäisi jo miettiä huomistakin ja ehdi tekemään mitään asialle jos olen jotain liikaa syönyt, niin...

mä en tykkää julia robertsista. mun nuoruuden kauhukuva: ne karvaiset julia robertsin kainalot

yöööööööööööööööök (sieltä tuli jokin sen leffa)
mutta kohta nukkumaan kaiketi todennäköisyydelläänkinköhän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti