anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

sunnuntaina, helmikuuta 09, 2014

osaisi olla mokaamatta

Mun ääni on mennyt.  tilillä on vitun 7e. sillä saa ehkä paskapaperia.
kaikki on siis ihan vituillaan taasen.
mä en jaksa... painokin on ihan.. no siis sama jos aloitin noi termogeenit ja nyt en ole syönyt niitä, ihan samassa taas kuin ennen niitä. kirottu alkoholi. en mä ees eilen tuntenut sitä mun elimistössä. ei ollut sellainen tingling feelis.. mikä tulee jos juo nyt vaikka pullon vodkaa lähes.
mutta se pitsa oli liikaa..
mitähän sitä tänään. katsoisi jonkun leffan ja odottaisi pelolla laskuja, kuten sähkölaskua :p
mutta tyhjästä ei kandeisi nyhjäistä.
kai sitä voisi ees suuhunsa laittaa nyt jotain, ei oisi niin onnetonta. ainakin mulla on nutrilettiä.
ei tähän muuta saa, kuin kiroilua. toivo on yhä lippaan pohjalla, mutta kaikki ne vitsaukset pääsi ulos jo.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti