anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

24.2.14

olisi niin monta miljoonampaa hauskempaa tekemistä

Pelasin Fairytale Gardenia niin että kävin kaikki 40 naapurivierailua läpi. En tosin kotona, suotakoon minulle se.
Nyt mun läppäri on kultakimalluksessa, kun tein tässä päällä yhtä pakettia Nemolle.. sille menee Kohta 18 -leffa...

Mietiskelin vähän mitä mahtaa myötähäpeä olla, kunnes käänsin sen kommenttin sisällön perusteella myötähauskaksi.
En minä häpeä olla tämänkokoinen. En kai minä muuten olisikaan. Jos hävettäisi ,niin sen epäammattitaidon mitä minua kohtaan on annettu , niin sitä myötähäpeäisin, mutta se on mun elämä... lähinnä olen vihainen, pelkään lisää tuomioita jotka vaikuttaisi mun loppuelämään, että vietäisi taas kaikki rahat pois jne... mutta monta kertaa ihmisen elämän voi pilata??!

Juttelin yhden kanssa, joka on lihonut lähemmäs 40kg, että senkin on vain pakko syödä. Muuten heikottaa ja ei pysty liikkumaan tms sinne päin. En mä kyl söisi, mutta koitan tasapainotella jotenkin tämän kurjuuden kanssa, mikä on nyt mun psyyke.

En mä murehdi turhia. Olkoon se typerän näköistä tai ei.

1 kommentti:

  1. ootko kokeillu www.kiloklubi.fi ? Ilmanen kiva sivusto, oon laihtunu 120 kilosta 101 kiloseksi tuon avulla ja vielä jatkuu.. :) ku oot sinne syöttäny painot ja aktiivisuuden nii se näyttää tasan tarkkaan paljonko saat syyä. Nii ja parasta siinä on se että voit syöttää sinne kaiken mitä syöt ja ne löytyy valmiina tietokannasta kaloreineen joitakin harvinaisempia ruokia lukuunottamatta.. blaablaablaa toivottavasti jaksoit lukea mutta siis joo kokeile! :D

    VastaaPoista