anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

24.2.14

okay alligator, teen sinusta laukun

Mä olisin päässyt partneriksi johonkin verkostoon, mikä hoitaisi mun youtube-tiliä ja minä muka saisin tuotot... En silti halua luovuttaa kanavani suunnittelua ynnä muuta sisältöä, katselijoita ja katseluita jollekin toiselle, joista tuon googlen keskustelun mukaaan on ihmisillä ollut huonoja kokemuksia tällaisista.

jokin fani tuli jutteleen facessa ja kertoo että mun pitäisi tehdä treenivideota, kun niin monella on. mitäköhän siitäkin tulisi.. :D

näyttö se vaan väpättää ja mulla lyö tyhjää. Mietin että olen sentään  jotain saavuttanut elämälläni kun olen vuoden ollut ulkomailla, että siten olisin tavallista kaduntallaajaa parempi.. mutta sama tuo miksi sitä leukaa nostaa ylemmäs.
"upea persoona", "vahvat kynnet", "tosi viihdyttäviä YouTube videoita"..."osaat analysoida elämääsi kiinnostavalla tavalla"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti