anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

sunnuntaina, helmikuuta 16, 2014

no joo

Enpä tiedä... tuntuu että aina vain harvemmin on mitään kerrottavaa. Söin tänään pari makkaraa, puuroa, banaanin ja litran nougat jäätelöä... ei tunnu miltään.
Katsonut vähän House of Cardsia (korttipakkatalo?) netflixistä milloin minkäkin kautta. Kuuntelin yhden kirjan loppuun siitä, miten saa takaisin laihan naisen aivonsa... (englanniksi, neural nets, rewiring, thin woman's brain, overeating, mindfulness... asiasanoja)

Nukuin kahteentoista. Sikäli hyvä. Voisi aloittaa taas Ruusunen dieetin. Nukkuisi vain pois.
Mutta ei noita dieettejä voi aloitella. Kun pitäisi vaan... ajatella ja nauttia ruoasta ja syödä sopivassa rytmissä.

Mietin, onko isäpuolen äiti vielä elossa. Ja sen ruokia, mitkä maistuu äidinkin mielestä paskoilta. Tai aina vain muuttui pahempaan sen vanhetessa. Maistuikohan mun suussa äidin ruoat paskoilta, vai miksi en suostunut sen ruokia syömään. Kerran oltiin riidoissa ja hampurilaispaikan ruoat maistui karmealta paskalta. En ole mikään pikaruoan kasvattama... en syö pullaa. Hyvin harvoin keksejä. En jaksa, ei maistu. Kyllähän ruoasta pitäisi nauttiakin, eikä vain rasva ja sokeri möykkyjä pistäisi poskeen koska mielessään stressaa kaikesta mihin ei voi vaikuttaa...

joku kysyi ask.fmssa että mitä muuttaisin, jos voisin herätä seuraavan aamuna millaisena haluaisin. No mun toiveet ei liity suurimmassa määrin mun possumahaan, lähinnä jalkojen latteuteen ja silmälaseihin. esteettisiä juttuja. Ja mun reidet alkaa jo hinkata toisiaan kun kävelen. Se on jo vitun paha merkki.

Joo, kandeisi ehkä ottaa lääkkeet niin ei olisi niin paha mieli. En pysty ees nauraa, kun kuolen yskimiseen.
Koska multa lähtee tää sikainfluessa? Tuntuisi että kaksi kertaa jo ollut limaa kurkussa peräkkäin joku tauti...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti