anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

sunnuntaina, helmikuuta 02, 2014

Mitä lie, tallessa

Watson veloitti mun tililtä katteen 19,09 e mutta sanoo edelleen, että mun tilaus on päättynyt.
Miks täytyy olla sunnuntai, soittaisin heti asiakaspalveluun! Sieltä voi nauhoittaa ohjelmia tv:stä

pesin pyykkiä, tiskasin.
Melko rauhallista, ei ihan minun makuuni. Elokuvissakaan ei mene muuta kuin balettia.
En ole raskaana. Joo, tein testin. Jos ei näy vähään aikaan kuukautisia niin panikoin vähän... mutta toki ottanut pillereitä miten sattuu.

Mun sisko ei oikein... tykkää minusta. Toki kiusasin sitä pienenä pihalla mentiin hippaa, ja jätin pihalle soittelemaan ovikelloa (sanoin, etten kuullut), mutta yleensä se on nauranut mun naamalle ihan vauvasta.
Sillä on oma elämä, me ei olla läheisiä. Sitä ei kiinnosta mun sairaus, sen mielestä mulla on pienet silmät, ja se on yök - jos iho kuorituu (mulla oli joskus tuota wicne emulsiovoidetta akneen).
Se ei oikein puhu mulle, mutta olen kuullut oven läpi, mitä se on kertonut minusta kavereilleen. Mistä me puhuttiin sen rippijuhlissa, no puhuin kuulema itsestäni mitä minä tein sen ikäisenä.
Se ei tainnut tykätä mun joululahjasta. Annoin intialaisia koruja :p sitä edellisenä kait Nemi sarjakuvalehden, en mä tiedä. lakritsiteetä. Mutta se saa joka vuosi aina vain paremman videokameran tai järkkärin. Eikä se edes tee youtubeen videoita.
Sitä paitsi joskus kun soitin sille, se sanoi ettei saisi puhua minun kanssa.
Siispä ihan satuilua, että isä ja äitipuoli välittää minusta, ellei sisko valehdellut. Se on melko paha, jos kieltää siskon kanssa puhumisen tai mitään.

No niin, tuo oli ainakin sydämellä, mutta otin vain randomin kuvan vanhoista kansioista.


 tein kangasväri juttuja joskus lukion ekalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti