anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

lauantaina, helmikuuta 01, 2014

"Love is an onion", from Finnish lessons in high school

Juoksuhaudantiessähän on se kohta, missä se yksi mies (päähenkilö), niin sen silmät sumenee. Opettaja luki sitä meille äidinkielentunnilla, ja sanoi ylhäisen ponnekkaasti, ettei ymmärtänyt mitä se tarkoittaakaan, mistä kertookaan.

No mulle tuli yksi päivä mieleen ,että sen näkökykyhän saattoi heikentyä kyynelistä .

Eikö opettaja tuota arvannut? Mutta se luki meille siitä osan vain. Ilmeisesti miehen oli jättänyt sen naisystävä tms... sitten se hortoili ympäriinsä katsellen taloja ja naapureita.

No mutta tämä tuli mieleen, jos kiinnostaisi alkaa omaa novellia kirjoittaa. Ei tee siitä liian mystistä?

Minulla on kyllä oma kokemus huonosta näöstä. Silloin jos kestää kauan ,niin sitä voi kyllä tulla jotenkin vähempieleiseksi. Kyyneleethän on defenssi, mutta jokseenkin alkukantainen... tai niin luin psykologian kertauskirjasta.

Olisi niin paljon, mitä voisi opiskella itsekseen., tuo 2014 kirjan lukeminen sai hyvälle tuulelle vaikka kaikkia katastrofeja olikin, pommi-iskuja, päämiesten vaihtumisia. Päivitti vähän tätä viimeaikojen mullerrusta, tietotulvaa.
Luuletteko etten pysähdy jokaisen pilkun ja pistemerkin jälkeen ja mieti, että onpas noi nyt väärin? No mutta virheet kuuluu ihmisluontoon... se vaan, ettei niitä virheitä sen takia anteeksianneta.

No mutta pidän nyt lyhyet kynteni puhtaina. Ja en upota kynsiani aiheiseemme tänään enempää. (no pikemminkin mielenvirtaa paitsi pientä omaa kosketusta, aiheeseen... aihe? - kirjoittelua)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti