anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

keskiviikkona, helmikuuta 05, 2014

Kuka sanoo yhtään mitään

tämä teidän läskisota vakaumus eli harhaluulo väitteidenne langettavuudesta. siis se on epätodellista ja epätervettä en ole puhunut tässä asiassa normaalipainosta mitään. kertakaikkisesti on tuo tuomitseminen täyttä paskaa ja vain illuusiona omista harhaluuloistanne.

anonyymit jotka laittaa mun suuhun paskaa, on vitun paskaa. mä langetan tuomioni kaikille sellaisille, jotka ei asiaa ymmärrä.

monet lihottavat ruoat auttaa litistämään mahaa. sanoisin, että niilläkin on jotka on lihavia, niin niillä on myös paljon pois hikoiltavaa, mutta tavallaan ne on litteämpiä kuin monet noista, jotka harhakuvittelee olevansa obeeseja ja joiden kehonkäsitys on vinksahtanut.

ei ulkonäkö ole kaikki kaikessa. mä olisin ihan varmasti vielä normaalipainossa, jos mua ei olisi pistetty  neljäksi kuukaudeksi syömään sairaalaruokia ruokahalua nostattavien lääkkeiden kanssa. sitä on ihan lääkepöpperöissä, ahtaa suuhun sitä mitä syötetään vanhuksillekin. paskaa vaan tulee, ja sä et ymmärrä miks. vannot syöväsi vähemmän, mutta sitten oot taas ehkä oksentamassakin.

it all begins with commitment.

no joo, en mä ole koskaan sitoutunut ruokaan niin kuin että haluaisin kokiksi., ruoka on pelottanut mua, sitä on käytetty henkisenä aseena mua vastaan, se on pahoinpidellyt minua, se ei ole kelvannut äidintekemänä...
olen tunkenut 10 rkl kaakaojauhetta maitolasilliseen, tehnyt muitakin ruokavirheitä. vain koska niin ei saa tehdä.

ruoka on lohtu, se on ase, se on jotakin tekemistä, sitä tulee huomaamattaan himoittua.

ja mitä jää jäljelle? kehoon varastoitunut rasva joka tippuu niin hiljalleen pois, että voisi yhtä hyvin luovuttaa.
miksi sairaat normaalit, ns ulkonäöllisesti, ei sitten lopeta obsessoimasta ruoasta... just niin, ne ei ole normaaleita, niillä on negatiivista itsepuhetta.

minä haluan vain ymmärrystä. joku sen on myöntänytkin, että lääkkeet lihotti. mutta oma vikani? minä uskon, että jos saisin lääkevapaan aivotoiminnan, niin minusta kuoriutuisi ulos taas se oikea Kajsa.
Vaikka olen ollut lihavampi nuorempanakin, minua on haukuttu Quosimodoksi ym.. niin ruma ettei ansaitse elää, niin minulla on ollut joku hakemassa minulle kaupasta sitä suklaata ja pepsiä ym. mä en olisi päässyt yksin siihen, jonkun täytyy toimittaa.

mutta hei jos teillä on vakaumus läskejä ihmisiä vastaan tai muuta vastaavaa, älkää lukeko tai kommentoiko mitä luulette lukeneenne, kun ette ymmärrä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti