anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

1.2.14

Joku ilonpilaaja taas joka ei huomaa varoitusta

Jos porukka häpeäisi tai pelkäisi tehdä asioita, niin paljonko kellään tulisi mieleenkään ehtiä saamaan jotain aikaiseksi. Mun mielestä toi meikkausvideo on kaikessa paskuudessaan kiitettävä, kun ei sitä edes nähnyt puoliakaan mitä tekee. Ammattilaisilla on peilit ja videokamerat, mulla webcam. Niillä amerikkalaisilla jotka meikkaa itselleen ihan erilaisia fantasiakasvoja, ja mulla oli mun nopea arkimeikki plus huulipuna ja bronzeri mitä ei tuu käytettyä.
Huulikiilto ja luomivärikynä joku violetti oisi voinut olla vielä tms.
Mutta nyt mä kuolen nälkään, pakko saada suuhun jotakin.

muoks.
Mietin kyllä, että jos elämyslahjoista ostaisi sellaisen tunnin meikkiopastuksen. Mutta riittäisikö tunti. ja yläasteella opolla oli pokkaa sanoa, että tulisiko minusta jokin meikkaaja isona. Enhän mä meikkiä käyttänyt.

2 kommenttia:

  1. Eikö boi kattoo meikkaud tutoriaaleja youtubesta. Kyllä siellä on niin perus arkimeikin tekoonkin tutoriaalit, siis sellaiset oikeesti hyvän näkösen meikin tekoon eikä niinku siula missä on kajaalitki pistetty päin helvettiä

    VastaaPoista
  2. Olen 16-vuotiaasta laittanut kajaalit mutta tuossa videossa se ei onnistunut. paska meikkausvideo? mitä muuta mun täytyy puolustella. tässä on nyt joku rumuusjuttu takana. ettei läskitkään osaa meikata tai jotain. painukaa suoleen

    VastaaPoista