anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

1.2.14

hajotkaa ja liimatkaa itsenne kasaan

olin pois koneelta, niin ei tullut ainuttakaan katsojaa koko blogiin. olen varmaan itse katsonut blogiani lähes nelkyttuhatta kertaa. ei noi aivokääpiötkään siihen pysty -mitkä kommentoi.

kaverin koiran syntymäpäivä, täytti kaks.

kamalasti tuotavaa kaupungilta. esim. vaaka, pari syvää lautasta, puuteria, kynsilakka väritön, garnierin silmänaluset peittoon roll-on.i, toi pikkuinen kitchen liina, sit kävin apteekissakin. kaupasta vihanneksei.
ei kyl rahaa ois. mutta miten vaan.

en ole lihonut mitenkään merkittävästi, mutta ei siitä ole kuin puoli vuotta kun painoin 10kg vähemmän.
vaihtelee, vaihtelee.

mitähän vittua mä keksin ton painon kanssa. sanotaan ettei saa "tipsutella" tolla mun stepperillä, että pitää vetää jotain 45min haarahyppyjä täällä. siitäkö naapurit riemastuisi.

ylin kerros, haloo.
Haloo, haloo... ei ne mitään kuule, kun ei vihjettäkään ymmärrä. on kaikki nostettava negatiivisuus esiin. vaikka toi mun meikki. mulla ei ollut silmälaseja, huono valaistus, rakeinen kuva, kuva väärin päin. kiire. en ole tekemässä mitään meikki tutoriaaleja sen puoleen, mutta miksi vitussa oisi katsottava edes niitä. en mä aio varjostaa itselleni mitään kim kardashian paskaa. mun ei tarvi leikkiä muuttumisleikkejä. Se on ehkä joidenkin naisten juttu, joo. Mutta mun meikki on sen viisi minuuttia ennen kuin lähden ovesta ulos.
ripsari, kajaali ehkä jota olen laittanut 16-vuotiaasta, meikki (BB)-voide, kulmakynää, puuteria (ehkä)

 muuten käy näin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti