anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

maanantaina, tammikuuta 13, 2014

yhteisöllisyys kunniaan

v*ttu tän flunssan kanssa. meni kaikki rahat apteekissa.. ei sillä että ne oikeasti menisi johonkin nettipeleihin kaikki mun rahat.. joskus menee pari euroa, joskus seitsemän, mutta pikku rahat.
Pääsen johonkin enkunkieliseen projektiin, missä pitää pitää blogia. Huomenna saan tietää siitä lisää.

ostin limaa irrottavia tabletteja mitä otetaan aamuin illoin, nenäsumutetta ja bafucinia.
nyt on vähän parempi olo, mutta silti kipeä.

Iso niminen kirja. Kiinnostaisi minua koska siinä jokin isokokoinen nainen saa hirveän ilkeitä kommentteja kaikilta. Tietäisi etten ole ainoa.

Jokainen vitun päivä pilalla kun tulee aina kommentteja koostani. En ole edes mielestäni mikään jättikokoinen. Ehkä mun huomio kohdistuu siihenkin, että muitakin on isompikokoisempia. Mä en ole mikään tosi painava, pikemminkin vielä vähän siitä pienempi koko.

Joskus suunnittelin etukäteen, mitä kirjoitan, mutta nyt lähinnä tulee sitä mikä on pinnalla mun elämässä. Minne meen ja mitä mä teen.
Voisi kyllä ottaa taas puhelimen käteen ja... kuunnella kirjaa. Jotakin lähes ilmaista tekisi mieli tehdä. Mutta harva hupi on ilmaista.
Täällä lotisee taas patteri, pitäisi sanoa siitä.
Ei minulla nyt taas silleen ole kirjoitettavaa, vaikka blogin nimi onkin kirjoittelua.
Mietin uutta matkaa Englantiin Lontooseen ja laitoin jo päivämääriä mun lontoon tyypille. Ryanair lennot saisi satasella mutta liverpool streetttiä lähellä hotelli oisi kolme yötä jotain ylitse sen satasen per yö.
hiltonit jne.
Sen mielestä en ole aivopieru tai lihava.
Ja muidenkaan mielestä en ole ruma, tai että ei minussa mitään vikaa ole. Eikä mun tarvi youtubeen tehdä siitä kysymysvideota että olenko söötti. Se oikein ole tosielämää.1 kommentti:

  1. En todellakaan menis kutsumaan sinun kokoista lihavaksi :) Antaa narujen nauraa! Sinulla on persoonalliset ja kauniit kasvot.

    VastaaPoista