widjetti

26.1.14

Unimatkailua

Mun ajatukset siirtyi mun unesta mun viimekertaisiin psykologisiin testeihin, jossa se väitti että annan itsestäni positiivisemman kuvan kuin olen. Kysymyksiä oli kyllä ja ei, piirtelenkö kukkia, luenko eka sarjakuvat lehdistä, puudunko. Muita en muistakaan niin hyvin, oli siinä myös että kuulenko ääniä mitä muut ei. Mun tulos oli yhteiskuntaan sopeutuminen. 
Mun unessa matkustin wightin saarelle ja tapasin tuttuja koulusta samalla matkalla. Menin kyllä autolla perheen kanssa eka mut sitten ne pidätettiin kun niillä oli niin paljon tavaroita, että epäiltiin että ne oli varastanut ne. Jatkoin vähävaraisena yksin matkaa, yksi äidin pankkikortti mukana,  ja tunsin unesta sieltä yhden rullaluistelu paikan missä oli työpaikkoja vapaana, kunhan eka oli jäsen. 
Heräilin siinä sit.


No comments:

Post a Comment

can't balme you

Thank merciful goddess there is no school tomorrow! My feet are killing me. Some idiot decided to wear a size too small ankle boots to schoo...