anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

9.1.14

torstai vasta voi ahdistus... no ei vais

Olisin tänään päässyt ilmaiseksi elokuviin. Ei siellä olisi mitään kivaa mennyt kuitenkaan. Jäin sängylle makaamaan kunnes oli liian myöhäistä lähteä porukan mukaan. Huomenna voisi mennä katsomaan Paranormal Activityn merkittyjä. En sitten tiedä menenkö vai en. Vähän sellainen olo että liikaa makoillut.
Koulussa oli ihan kivaa eilen vaikka vain muutama osallistuja. Läksyistä olen tehnyt jo suurimman osan ennen kuin niitä annetiinkaan.
Luulin että tough meat on jokin yhdyssana tai jokin adjektiivi kuvailemaan ihmistä mutta sen vastakohta piti kirjoittaa niin sehän on tender meat eli lihaa, jotakin syötävää, ei kukaan kovis. Tajusin sen aiemminkin mutta en eilen kun ei aivot toiminut, joten piti kysyä vielä.
Söin eilen yhden nutrilett patukan ja tänäänkin yhden. Melko kalliita. Eipä sillä että olisin eilen lihonut vaikka kuljetin bicmäkin kotiin. En kyllä laihtunutkaan. Paino on ihan perseestä. Pitäisi ja pitäisi liikkua. Ei nauramalla kuulemma kehity minulle vatsalihaksia. En tiedä nauraako vai itkeä feissarimokille nimittäin, yleensä jos liikaa luen niin masennun vain.
Siksipä hyvä ottaa masennuslääkkeet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti