anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

20.1.14

sopii painavemmillekin henkilöille, sänky siis

Ei mitään kunniotusta mun lähdetietoja kohtaan. Tuskin edes tietää mistä tuo tyyppi on peräisin. Muutenkin ollaan minulle vain kateellisia. Pyh tuollaisille roskaposti kommenteille.

Sain eilen pointshopista 20e lahjakortteja. Mitähän sitä, mäkkärin lahjakorteiksi ne voisi vaikka muuttaa, hih.

Ainakaan mulla ei ole selässä mitään riippupusseja tai jenkkakahvoja. Ainoa mikä vähän roikkuu on mun alavatsa. Hieron aina tyytyväisenä mun suojakuorta, mahaani.

Kyllä se tästä lähtee minun kuntoiluni vielä.
Niin, joku uusi facebook sivu olisi kiva, mitä voisi päivittää. Tällä hetkellä niitä on kaiketi seitsemän. tykkäykset roikkuu siinä kuudesta yli tuhanteen per sivu.

Polttanut sähkötupakkaa, kun tavalliset on loppu ja tilillä on 1,6e. Saan ylihuomenna rahaa ja ainakaan laskuja ei ole. Mutta niinhän se aina menee niin kuin se tulee, palkkapäivä niin sanotusti...
Kyllä minusta silleen olisi töihin että mun unirytmi on ok, herään aikaisin ja tälleen. Kouluun jos vain pääsisi vaikka on mun keskiarvo 8,1 lukiosta, mutta silti pääsykokeista mihinkään pääse ja fyysinen kunto ja valmius aloittaa työt on vähän peestä kun en voi vain yhtäkkiä hypätä siihen junaan.

okei oli minulla hommaakin tässä koneella. En vain päästele höyryjä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti