anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

21.1.14

rajusti

Minut tarvisi nyt kyllä raahata pois tästä koneelta! ...suunnitelmat kusee eli miksi olisi sen sijaan sijaistoiminta vaan koneella, koneella ,koneella,. kerrankin?

noi haastekysymykset tuli lähinnä mieleen kun katselin vain vähän ympärilleni. tarvisi raijata tätä roinaa täältä.
sijaistoiminta2. voisi tehdä jossain vaiheessa siitä haastetta millainen edellinen vuosi oli (ennen kuin on liian myöhäistä)

Minulle tuli tänään Fit lehti ja luin sen. Tarvisi kuitenkin tehdä bulgarialaisia kyykkyjä useamminkin kuin vain silloin kuin lehti ilmestyy...
Mistä näitä ajatuksia riittää? Olen juonut pari espressoa, tuplana siis.. ei oikein voi syödä tänään mitään enää!?
Viikonloppua tämä koko eläkeläisen elämä. Tekemisen puutteessa sitä vaikka antautuu yksityisyydestään. Vaikka kaikillehan tuollainen kuuluu. Rumaksi ja lihavaksi haukkuminen on kunnianloukkaus - tietäkää se. Varsinkin nettimaailmassa se on tullut harhaluuloksi että kuka tahansa voi alkaa vain kiusailemaan yhtä henkilöä jossakin foorumissa vaikka, nimeäisin vaikka ylilaudan.. mutta älkää nyt hypätkö taas housuistanne pelkästä maininnastakin.

masturbation stops us from fucking the wrong people -instagramista poimittua

olen kai mukavuusalueella vain taas. siksi vastustan kaupungille lähtöä mielessäni, tai no melko avoimesti juntturoin. Lukea jos osaa niin kuka tahansa voisi. tai no, tänään amerikasta ja suomesta kävijät.. mutta siis mun blogi on kiinnostava, yes.

Asustelen pilvilinnoja rakentelemassa, niin miksei jaksaisi kanssaelää ja sitten taas palata jalat pinnalle omaan elämään. No näin sitä en ole ottanutkaan vastaan.
great minds discuss ideas, not people

why the sudden change of heart?

Facebook muuten kerää nekin statukset,mitä on vain aloitettu kirjoittaa! toisin sanoen, kaikki mitä teet facebookissa kuuluu heille ikuisesti.
En halua säikyttää, mietin vain että miten käy kun vihdoin, äly, hoi.

Enköhän voisi lopettaa. liirumlaarum. pois, nyt minä lähden tästä, moii

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti