anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

keskiviikkona, tammikuuta 15, 2014

Näkisi ihmisiä

Oon tosi kipeenä. Kuumetta. Isä soitti jostain nettijutuista. Juon teetä paljon ja jos kestää yli viikon niin meen arviointiin terveysasemalle. 
Kädet tärisee vähän. Heikottaa? 
Pitelisin itkua mutta oon sanonut itselleni ettei kukaan tykkää minusta jo niin paljon jo teininä ettei se kiinnosta mua enää, ajattelutapa. 
Ei mulla ole mitään haisevia rasvapoimuja :D
Nyt vaan lepoa. Ainakin se yks anonyymi tunnusti että mut on lihotettu lääkkeillä, mutta en silti ansaitse sitä. Ja jos oisin tyhmä en oisi saanut tiekun älykkyystestissä 125.. 5% on mua älykkäämpiä. Mulla ei vain ole sitä sisäistä itsetunnon rahtuja millä saisi uudestaan pienet aivosolujen hilut kasaan..
Loppuu kohta akku iPhonesta ,,jos koittais nukkua vaikka nukkunutkin 11 tuntia 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti