anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

2.1.14

mitä lie päivitystä. varastoin rasvaa kuin mikäkin pörröinen hamsu

Ei tullut pokemon bankkia, tuli vain joku mario bros tennis eshoppiin päivityksen mukana. :p/
Mun pokemonit tottelee jo tasolle 60 ja kohta enemmänkin, kun voitan seuraavan salijohtajan. AI niin mut eka sinne jonkin tornin huipulle auttamaan jotakin haavoittunutta pokemonia, mutta mikähän siellä mahtaisi olla, joku ho-oh..

Syönyt kohta pussin enkelisuklaata ja toffeeta ja lämmin ruoka oli ranskiksia ja ruusukaalia. Nyt se tekee kaalilaatikkoa.
/huomiseksi
Vaikea mennä lukemansa opin mukaan, miten pysyisi terveenä. Esim. suklaa aiheuttaa syöpää jne varmaan limsatkin. Limaa kasvattaa jotain mucusta.

Tänään heräsin joskus 11 jälkeen... syötii ja pelasin pokemonia jne ja sit käytiin kaupassa
nyt olen taas tässä vähän lukenut horoskooppia ensi vuodelle hevosen merkeissä. Se olisi sitten vaan go go go, ensi vuotta kokonaan eteenpäin menemistä, mutta mitä nyt luki kuukausien alkuja niin oli kaikkea että älä tee mitään pysyviä sopimuksia, don't take prisoners, varo korkeita paikkoja jne :D

suzannewhite.com on paras paikka tähti ja eläinmerkkien tulevaisuuden verhon raottamiseen.

Kyllä mäkin tavallaan näen ihmisestä joskus että mitä kiinalaista merkkiä ne on. Jos katson jotakuta ylöspäin, niin se on varmaan lohikäärme kuin minäkin. Me ollaan pushovereja, mutta otetaan kritiikkiä vastaan aina ja tota... kestetään ja ollaan mahtavia. Sovitaan apinoille ja rotille. Mua vituttaa kun Jamie Oliver on hevonen ja sen vaimo on rotta... Ne kaksi merkkiä ei sovi toisilleen. Mietin aina voi rotta raukkaa, jos se on jonkun kanssa joka sille ei sovi... tai mistä merkistä nyt tykkään enemmän niin sitten jakelen näitä tuomioita..pööh. Mä ajattelen aina Simpsonien Margen rotaksi... mutta Homerista en kyl tiedä. Ne on sellaisia laihoja, perhetyyppejä, pomottajia ja muutenkin viekkaan älykkäitä ja charmikkaita.
Mä olen liian lihava lohikäärmeksi, mutta on mulla pidempi eliniänodote kuin jollain anorektisella. Sitä paitsi ollaan itseään hemmottelevia. niin ku gourmeeta? tulee gourmeesta mieleen Madonnan sticky&sweet yök. Oliko se koira? no en ainakaan tyksinyt ole madonnaa koskaan. Ne tykkää ruoasta kans. Itse en niinkään välitä ruoasta, se on vain väline millä saa jonkinlaisen olon tms. Koirat on ihan paskoja kiinalaiselta siinäkin mielessä että se on niin lojaaleja ja niitten tunteet on niin salakavalan syviä. Ällöä. Totuuden merkki... oletteko lukeneet Aku Ankkaa? yksi niiden strippien kirjoittaja naisen kirjan luin joskus, ja se oli niin... no se muisteli lapsuuttaan ja kaikkea pikku pikku yksityiskohtaa hengittämisestä saakka mitä lie. Se on niin totuudenmukaista... tai siis, hyi. Muistan kun isäpuolikin luki naama punaisena akuankkaa... tai mitä lie teki. Mutta kuitenkin niin tekee ihan kiukkuiseksi se kaikki pienet huomiot. Mä olen suuripiirteisempi. Elämä on juhlaa. Ei se ole mitään... tai no, mun unet on ehkä enemmän seikkailuita.

ää, en tiedä käynkö järkeen, mutta teinhän mä silpputerrori@gmail.com emailin jo kauan ennen kuin psykologi sanoi mun tekstejä silpuksi. Miten mun pitäisi suhtautua moiseen haukkumiseen, kun kritiikki tulee kuitenkin jo etukäteenminulta itseltä, ja siksi teinkin vain summittaista tekstiä

no mutta pakko tätä horoskooppivyyhtiä purkaa johonkin.

Jotkut uskoo aku ankkaan. niin se vain o.
mutta hei, arvostaakseni lukijoitani.
-2006 kesä

luin tänään iltalehdistä että joku oli laihdutanut 50kg kun sille oltiin ilkeilty niin paljon. mä en tajua miks ei uskota jos sanon olleeni normipainossa. pyydettiin kuvaakin minusta xs vaatteissa. uin, kävelin ylöjärvi-tampere, kävin salilla,olin työkokeilussa. siis ei se psykologikaan uskonut mitään mistä mun elämä koostui, kun sitä ei ollut kiinnostanut se ollenkaan. se halusi vain puhua kaikesta oudoista jutuista ja sitä ei kiinnostanut mikään tosiasia yhtään. eli mun elämä meni perseelleen. halusin huomiota sitten sopimusvuorelta muilla tavoin, oksentelemalla jne. negatiivisella ruoan varastamisella ja syömällä keittiössä ja muutenkin valittamalla että muut piti ääniä kun ne söi, maiskutti, niin en voinut syödä. olin ihan epätoivoinen siinä kun aloin lihoa... 4kk olin lihonut 10kg sairaalassa ja ihme etten enempää

 esim tässä painan jo ainakin 78kg


nykyään jos vähänkään pistää jotain suuhun tai edes ajattelisi ruokaa, niin lihoo. mielitekoja on.
just toissapäivänä syötiin perhepitsa kolmestaan, josta minä varmaan puolet. tänään ostin toffeeta ja enkelisuklaata ja joululahjaksikin sain suklaata ja koko joulu meni lisää ottaessa ruokia, ja glögit ja kotikaljat ja viinit ja siiderit jne vohvelit, jotka pistin loput poskeen... huoh, kävin ehkä 10min lenkillä ja sipsutin hiljaa ja silti kun tulin takaisin, niin hengästytti vähän. Miten oikein pääsen enää kotiin kun asun 5. krss ilman hissiä, kun jos kunto heikkenee.

outo juttu jos olisi alkanut tykätä ruoasta.. "kunhan se ei ole äidin tekemää" koska en tykännyt sen ruoista. olin kranttu tms. kai sit söin pinaattilettuja, juustosämpylöitä, fazerin sinistä ja pepsiä... en tykännyt lämmittää ruokiakaan uudestaan. teinköhän paljon juusto-kinkku voileipiä. sitten joskus kuvaan tuli nuudelit. hetken äiti luuli että olen kasvissyöjä ja sieltä tuli arsenaali kasvispöperöä ihka omaan kaappiinsa. itujakin se teki.
iltapalaksi sain usein lautasella jotakin pipareita tai muuta keksiä, viinirypäleitä,
 ja joskus sain monta litraa glögiä, tai jääteetä tai 6packin kaljaa ja sain juoda ne ihan yksin yläkerrassa. se sokerimäärä niistä varmaan, vau. muistan kun oli ainakin 20e euron arvosta tyhjiä pepsi max ja pepsi pulloja mulla rivissä seinää vasten mun tietokone asemani takana, yksi kesä..


tuskin painon 55kg, se oli vain tavoite paino. olisiko tuossa painanut 80 kg tai 75, en nyt muista :P


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti