anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

perjantaina, tammikuuta 31, 2014

jotakin yleistä vitutusta, mindfulnessia

Ihan vitun paska, vetämätön olo. Ainoa juttu mihin kykenen, on ilman housuja mennä parvekkelle tupakalle.
Tai sit vähän järjestellä. Jotain tekisi mieli tehdä, ei vain osaa päättää mitä.
Multa loppuu maanantaina bussikortti ja olen käyttänyt rahat niin, että ne ei riitä uusimaan.
Ostin viime yönä jonkun halvan android tabletin. Jos sillä pystyisi lukemaan lehtiä ja kuunteleman ja lukemaan kirjoja jonkun appsin kautta.
Toki olen maksellut velkoja/laskujakin, mutta odotan että saisi tuet ensi viikolla. Ei mulla kai mitään kiirettä ole rahoja alkaa jostain kaivella.
Mulla on vielä smartpostissa yksi hajuvesi huuto.netistä, postissa kauneusjuttuja paketti, sokoksella infossa uusi vaaka ja jotakin meikkejä mitä lie väritöntä kynsilakkaa.
Ne on vähän vaikea hakea samalla kertaa.
Hitto kun pitäisi mennä hakemaan niitä. Kyllä mä ennenkin olen hakenut, ei siinä mitään.
Huomenna kaverin luo leffailtaan.
Ei jaksaisi mitään. Tarvisiko vahvemmat masennuslääkkeet (toi on melko korkea annos jo) ja sitten mietin millainen olisinkaan, jos muhun ei oltaisi dupattu niitä. Parempi kuitenkin jollain tapaa.
Tarttis vaan jotain, en mä tiedä.
life is no fun, when ___
nostaa kissan häntä, jos ei kissa itse.

2 kommenttia:

  1. joopa joo miten joku tapletti voi olla tärkeämpi kuin bussikortti. sulla ei kyllä mene asiat tärkeysjärjestykseen sitten millään. ehkä tossa on hyvääkin kun joudut sitten kävelemään enemmän kun ei ole bussikortissa matkoja. ehkä laihdutkin vähäsen ellet syö niitäkin takaisin :D

    VastaaPoista
  2. tiedän mitä teet jos on noin turhauttavaa. Vedät 45minuutin kunnon tapposimputushikihyppyjumppa reenin. sillon ei kyllä ajattele elämisen paskuutta kun vetelee _kovaa_ reeniä menemään. eikä se 15min pikku tassuttelu sinua laihduta vaan _kova_ reeni

    VastaaPoista