anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

24.1.14

jotakin häikkää

Olisiko ollut jotakin vartin pois googlen suosituimmat toiminnot, gmail, blogger, youtube kommentit... jokin laaja toimintahäiriö. Ei se niin haitannut, minulla oli nälkä, joten söin yhden proteiini rahkan (?) ja nuudeleita.
Olin kuitenkin tulossa tähdentämään, että siellä stockmannilla myös minua paljon laihempi nainen oli ehkä äitinsä kanssa, osti kolme suklaakonvehtirasiaa... minä vain pari levyä. Se vanhempi kysyi, onko tällä tytöllä nälkä,. eli omaan suuhun oli menossa!

En minä häpeä olla lihava ja se on ehkä juuri sopiva koko minulle tällä hetkellä. Minulla ei ole mitään ongelmia verenpaineessa, kolesterolissa tms.
Mutta luin juuri loppuun Pekka Hiltusen Iso kirjan. Se kertoo juuri näistä jutuista, mitä tässä laihuuden ihannoivassa kulttuurissa on vikana. Tai se kertoo yhden niistä tarinoista. Läskiepidemia vastaan tervejärkiset, sosiaalisesti hyljeksityt.

mutta hei, mä en nyt jaksa enää kun toi kirja stressasi paljon, vaikka se lopussa ihminen vapautuukin.1 kommentti:

  1. Tuskin se tyttö suklaita kerralla syö siksi ei olekkaan sun mitoissa

    VastaaPoista