anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

11.1.14

jokainen kiertää omaa pikku rataansa napansa ympäri

eipä toi auta vaikka normipäivänä söisi vähän ja sitten joka toinen päivä syö jotain jäätelöä tai sipsiä tai suklaata tms... mutta tänään tosiaan teki mieli jotakin makeaa ja sen sijaan höyryttelinkin mun sähkötupakkaa, ja oli mahdollista mun syödä paljon vähemmän. makeanhimokin katosi oikeastaan kokonaan. kaipa se ahdistus lähtee, kun ei ala miettiä vaihtoehtoja, että täytyykö lähteä ulos kylmään kaupassa käymään, ja käydä koko ajan tupakalla... kun ottaa rauhassa sisällä nikotiinia.

löysin nimittäin muutaman 4kpl filttereitä. sitten tilasin pari lisää.

hihii. voiko korvata makeanhimoa sähkötupakalla?

ja taidan laittaa vähän liikaa oliiviöljyä kun paistan tai keitän.

On olemassa painon ylläpitämistä, laihduttamista, ja sitten mikä on kolmas vaihtoehto... se on kai vaan ettei välitä painosta ja antaa itsensä syödä liikaa ja epäterveellistä. Mutta en haluaisi olla joko tai mitään noista, enkä mä siihen hajoa. Olen viimeiset 10 päivää logannut myfitnesspaliin taas mitä olen syönyt tai muuten käynyt kirjaamassa tai katsomassa paljon kaloreita kuluu kun kävelee, kaupungilla ja noin.
Kaikesta ei voi pitää kirjaa, mutta on hyvä että on jotakin tapoja, mitkä tukee sua sun tavoitteissa.

no mutta kello tulee paljon. jos on aikaa liikaa käsissä, niin voi sortua naposteluun ja herkutteluun, kun se energia mikä pureskeluun menee, pitäisi siirtää jonnekin muualle.

dr. philinkin mukaan teemme asioita, koska pakenemme tekemästä muita asioita.

we only do stuff, because we are running away from other stuff -dr. phil


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti