anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

tiistaina, tammikuuta 21, 2014

hyvä otsikko luo tunteen varmasta kirjoittajastaan

 http://www.ukko.fi/blogi/
Ukko.fi laskutuspalvelu
tuolta hyviä vinkkejä blogaamiseen.

ukko lisäsi mut piireihin. Peruutin joskus yhden laskun ,kun se jolle tein palveluksen ja vein postiin sen lentokentälle unohtamat alkot, laittoikin jo rahat tilille ..

Mutta vaikka laitoinkin nyt tähän tuon niin älkää mulle laskuja lähettäkö :D pitää olla sopimus, lupa... sovittu juttu...

mulla on myös se MobilePay sovellus. mulle voi laittaa rahaa +358409315102

toi on mun salainen numero iPhonessa. mutta siinäkin kyllä tarvisi jokin syy miksi laittaisi mulle sitä kahisevaa, varmaankin. voihan silläkin pyydellä maksuja.

tulipas tästä nyt rahapostaus. En yleensä suunnittele mun kirjoituksia mitenkään. Koitan vain loogisuutta harrastaa mun järjestyksessä ja otsikoissa muuten. Voi tulla vähän persoonallista (vähätelläkseni) tekstiä. Kyllä joskus varmaan jotakin järkeä löytyy,siispä.

Söin tänään makaronia ja kanapyöryköitä varmaan yli tuhat kaloria söin, mutta ei toi nälkä kyllä erityisemmin lähtenyt? nyt on koneessa pyykit joten en voi lähteä tästä, mutta ehkä illemmalla meen yhden tyypin luokse.

Saan rahaa vasta huomenna ja siitäkin menee kännykkälaskuun puolet. Vaihdoin liittymäsopimusta ja ne kaiketi laskutti siitä avausmaksun? No mutta jos nyt maksaisi vähemmän? (-6e, tuskin vaikuttaa paljon)

katsonut telkkaria watsonista tietokoneella netin kautta.  taisi itseasiassa Hannibal loppua jo.
kaikkeen liittyy raha. mietin vain mitä kaikkea täytyy maksella taas ensi kuun alussa.
en mä nyt osaa muuta kuin murehtia. ja isot alkukirjaimetkin on näköjään vähän jääneet.
Anteeksi nyt vain! Kenelle edes kirjoitan. Joskus aikoinaan se oli poika. Mutta nämä muuttuvat.

 Tänään nukuin liian pitkään ja meni ohi yksi mahdollisuus... sellainen projekti missä saisi blogatakin tms, englanniksi... En ole kyllä varma tästä että haluanko liittyä siihen ryhmään, mutta yhden tilaisuuden sain vielä ensi tiistaiksi...

eilen tein 11 asti yöllä like4like krediitejä että saisi tykkääjiä mun sivuille. jos vain tietäisi millaista sisältöä sinne laittaisikaan.

jotakin kopsailen facebookista noita kuvia ...kommentoin eka "aw" ja sitten vien ne. <3

www.theanimalrescuesite.com 

^tuolta amerikasta tilannut joskus jotain, koiranleluja ja mukia ja kulhoa ja sen pöllö pipon ja sudenkorento essun ja just believe...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti