anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

perjantaina, tammikuuta 03, 2014

huoh.

_mun mielestä_;imo, tämä vihreä on paljon tyylikkäämpi!

- kuin jokin sininen tausta. ***brings it together***
lisäksi muutama uusi sivupalkin sisältö painike ja otin pari mainosta pois.
Ei kannata kääntää englanniksi mun tekstejä... kielisuudelmastakin oli tullut fritsu jne...
 huom. liittyi mun uniin. En jaa täällä kokemuksia mun miesseikkailuista, vaikka niitä saatiinkin mun unessa käännyttää ovelta muutamia (jossa asuin vielä Isojoella). Enhän mä nyt mikään palkinto ole. Pakostakin jää juttuja pois, mutta jos ne kertoo jälkikäteen, niin onko sekään nyt sitten niin hyvä kun jää kaikki vaikutelmat pois tjsp. Niin no, onhan unet vain satunnaisia sähköpurkauksia aivoissa. Ei ihmisillä mitään salaista alitajuntaa ole. pöh!

doublescopes mikä on suzanne whiten yksi twitter account, laittoi mulle jonkun yksityisviestin jostain dieettipillereistä :/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti