anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

14.1.14

hmmpph

Suurin syy miksen koittaisi syödä Big Toweria American Dinerissa (diner.fi) on se, ettei mulla ole 37 euroa ja ei ole aikaa istua siellä syömässä jotain kilon pihvejä.

Mutta olen kyllä nopea syömään jne. Sit kun oisi normipainossa, voisi vetäistä.
Olen syönyt tänään lähinnä teetä ja spagettia ja tomaattimurskaa ja jotain mössöä. Eipä juuri ole ruokahalua?
Olo on ehkä illalla vähän vähemmän tukkoisempi. Mutta huomenna jos vielä köhin ja lima liikkuu, niin en mene kouluunkaan, jos ääni ei oikein tule pihalle. Mulla tuntui olevan hengitysvaikeuksia bussissa, mutta pystyin silti ihan puhumaan jne. Kävin prismassa ja kissanmaalla. Kävelin 5kilsaa ja oli sen jälkeen kuumeinen olo tai ainakin naama oli tulessa.

Olen taas polttanut askin päivässä.
Katsoin eilen Loukussa 2.sen ..ihan tyhmiä loppuja kauhuelokuvissa. esim. halloweenin jatko-osa missä ne tappaa sen siskon ja Black Woman tai mikä onkaan missä on Daniel Radcliffe. Danny on kuulema ujo tai mitä selittikään facebook fanisivuillaan.

Voisi jatkaa tuon Selviytyjien katsomista watsonista (watson.fi) mistä olen sen nauhoittanut, ekan osan. Katsoin sieltä dr.who:n joulujakson eka ja muutakin.. mitä nyt yleensä, painonpudotus ohjelmia jotain ja ja. masterchef Australia on mun suuri ilo. Katsonut sen sarjan jälkeen kun se aasialainen voitti, mikä nyt olikaan nimeltänsä, 2009 vuoden masterchefkö se oli mikä tuli viime vuonna?

Jännää, tilasin keittiövälineitä ja istuintyynyn prismasta. Se olisi kai ollut sokos mistä olisi saanut sellaisen kankaisen KITCHEN tekstillä olleen minkä voisi laittaa riippumaan tuohon oviaukon päälle...

Ostin myös shakerin. En tiedä mitä sillä tekee, mutta olisi kiva oppia joku drinkki tehdä emt.... tuleekohan siitä koskaan mitään mulla.  Ei mulla ole mitään martini laseja.

Mulla on hirveästi laskuja verkkopankissa. Vakuutus, ym sähkönsiirto. Rahaa tulee vasta ensi viikolla. :(
Voisi hakea jonkin ruokakassin jostain työttömien jutusta. Kuulin jotain että olisi sellaistakin.
mutta hei, asia on niin vähäistä. marginaaliin tungettua ajatusta, epätärkeää muistiinpanoa..

2 kommenttia:

  1. Osta paripussia vakaroonia ja jauheluha paketti. Sil pärjää varmasti viikon ja ehkä laihdutlun vähän. Kannattais jättää sheikketit ja muut ei niin pakollisrt roinat ostamatta niin jäis rahaskin eikä tarvis ulista. Tolla makarooni/jauheliha hötöllä olen kärvistelly reilun viikon että pärjää sillä

    VastaaPoista
  2. Lol typot eli vaikka makaroonii ja jauhelihaa mieluummin :p

    VastaaPoista