anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

15.1.14

ei mua voi parantaa

voi anonyymit. en tarkoittanut jauhelihaa+makaronia. typo oli siinä, että puuttui sanaa suklaa, suklaamössöstä oli puhe. rasvaa, jauhoja, sokeria, cacao jauhetta, maitoa ja leivinjauhetta...

se on varsin epäterveellistä. söisin muuten jotakin lihamössöjä, mutta en kyllä taida...

nooh, edelleen ollaan kipeänä. anonyymeille tulee jokin juttu yleensä mieleen mitä en todellakaan ole tarkoittanut, mutta senkin käsityksen voisi saada. yleensä sivuan hieman totuutta jotenkin, josta poimivat sitten omat versionsa. Minua on vaikea tajuta, ymmärrän sen... jos vaikka väitän että poets of the fall on pedofiilejä, niin tarkoitan lähinnä että bändin nimi kuulostaa siltä- vaikka täyttä paskaa roskajoukkoa ja huonoa musiikkia ovatkin ja heitä täysillä välttelen kaikessa muodossa edelleenkin

2 kommenttia:

 1. selitä tarkasti, että minkä takia poets of the fall "on pedofiilejä"

  VastaaPoista
 2. bändin nimi kuulostaa siltä- samalta kuin "pedofiili".. peet ja äffät ym ja jos mä sanon sen nopeeta niin saan kyllä vakuutettua psykiatrisen hoitsunkin. ja mulla lukee diagnoosissa että mulla on jotain merkityselämyksiä niiden lyriikoista mikä ei pidä ollenkaan paikkaansa. mitä olen täälläkin selittänyt.. sitä paitsi mulle on ihan sama mitä ne on mutta mä en kestä niiden musiikkia. mä saan painajaisia jos se musa soi taustalla kun nukun niin kuin kerran kävi.. se oli hirveetä, rutistin sen cd:n kolmeen osaan. niiden mainokset saa vihan nouseen mun selkäpiistä niskaan. olin niiden foorumilla joskus ja mut bannattiin sieltä ja muutenkin bändiin liittyvät unikissat ym on sanoneet että mulla on skitsofrenia minkä otin suurena loukkauksena ja edelleenkin se on lamauttanut mut että mulle voidaan jotain sellaista väittää ja jos se musiikkikin lamauttaa mut.. niin, no ei siihen liity pedofiilit silleen mutta isäkin käsitti että joku olisi mulle tehnyt jotain, mikä ei olisi totta.. ja jotenkin ihmiset käsittää sen silleen väärin mä tarkoitin vain tuota b'ndin nimeä minkä yhdistän kaikkeen paskaan mitä ne on mua netissä kiusannut ja nimitellyt, vaikka hädin tuskin yhden kommentin olen niille laittanut siitä etten ole fani jne.. siitä se sitten lähti jotenkin vaikka ne ei tunteneet mua ja edelleenkään en tunne niitä ja mieluiten vaikka tuhoaisin koko bändin olemassaolon mutta se tulee mun omaan nilkkaan, koska ihmiset ei tajua että jotain yhteyttä olisi voinutkin olla vaikka foorumin kautta jossa hengailin puoli vuotta ainakin vaikka en ollutkaan fani! enkä koskaan tule olemaan koska mulla ei ole lempibändiä ja voin fanittaa sanoneeni vain tyyliin spice-girlsejä joskus. ja niistäkin melanie c lauloi yhtä juttua oman uskonnon perustamisesta mutta sitten se laulaja lyriikoissa sanoi perustavansa oman uskonnon, vaikka melanie c lähinnä tarkoitti että elää sen mukaan että hänet on otettava sellaisena kuin hän on. lyriikat toki lainaa toisiaan ja muutenkin kierrätetään ideoita ja tolleen, eli mulla ei välttämättä ole sen kanssa tekemistä mutta en jaksa silti kuunnella niitä lyriikoita ja yhdistää mun omaan elämäänkokemukseen sitä vitun paskaa mitä ne sieltä heittelee ja silleen. unikissan kanssa joskus heitettiin törkeää viestittelyä faces missä haukuttiin toisiamme ja facebook varoitti ettei saada jatkaa. se on nyt mulla bannissa mutta varmaan esittää omia ideoitaan mun omina tai jotain sellaista siinä on käynyt.
  niin että vittu sitä hesan porukkaa oikeesti. vihasin joskus koko hesaa että sieltä tulee ihan kaikkea kamalaa ainoastaan..
  mutta hei. olen väittänyt ennenkin pedofiili juttua ja mut on heitetty sen takia facen ryhmästä pois, missä kehuttiin miten helvetin paska bändi se on.. mutta noi muuttuneet siitä lähtein noi sivut eli tuskin löytyy enää tätä ryhmää.
  mutta niin. en tiennyt tyyliin mikä on psykoosi ja en tiennyt myöskään tarkkaan tätä seksikriminaali juttua mutta usashan ne on ihan joka asuinasueella asuu ainakin 15 sellaista ..no en tajua mikä paisuttelujuttu tästä tuli mutta tein joskus rikosilmoituksen niistä ja siitä päädyinkin sairaalaan ja mut tungettiin täyteen kaikkia mömmöjä vaikka edelleen kyllä huomannut mitään vaikutusta jostain risperdal consta injektiosta muuta kuin rinnoista tullut maitoa, ruokahalu lisääntynyt ja passivoitunut ihan sairaasti.
  ne pilasi mun elämän mutta eihän mun äitikään ole koskaan rakastanut mua niin jos miettii, niin ne tuli korkeintaan toisena tai kolmantena..
  okei mä jatkan sit lisää jos tarttet viel lisäselvityksiä

  VastaaPoista