anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

sunnuntaina, tammikuuta 05, 2014

ässiä riittää hihoissa

Pohkeet on kipeät ja paino tippui 110,4:stä 108,6:een yhtäkkiä.
Ekana tuli mieleen että nyt menee vastapaino.comiin 2x2e - per kilo siis 2e pitäisi lahjoittaa...

Näin unta että olin Kaurasmäen Teboililla ja jonkun autossa heitettiin ympyröitä koska siellä ei kuulema ollut ajosuuntaa, mutta sitten kadotin mun tärkeimmät ihmiset koko elämässä nimittäin pikkuveljen ja pikkusiskon (jotka oli sellaisia pikkulapsia mun unessa) ja mummun ja siirryin toiseen uneen minkä olin nähnyt aiemminkin missä piti antaa pissannäyte että sai ostaa kahviosta ruokaa.

Ekaksi aamusta menin tupakalle ja totesin, että mulla on jo addiktio.

Sain äidiltä rahaa satasen eli ei mitään huolta ruokaostoksista. Yritin tilata primasta maustesirottimia, istuintyynyn, 0,5L mitan, shaikerin ja mittalusikoita mutta en voinut kun ei päässyt ostoskoriin eilen illalla.

En ole kertonut, mutta tilasin fiverr:sta 5$:lla logoja mun isän firmaan sekä Harry Potter imitoijan Englannista niin videoviestin 30sek.

Jos sen viestin saisi jonnekin niin siinäpähän tietäisivät että olen melkein puolet elämästäni ollut harry potter -fani. Ja mun äiti on samanikäinen jk. rowlingin kanssa ja kävin kesällä harry potter studioilla jne.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti